reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Niech te Święta, tak wspaniałe, będą całe jakby z bajek, niechaj gwiazdka z nieba leci. niech Mikołaj tuli dzieci, biały puch niech z góry spada, niechaj piesek w nocy gada. niech choinka pachnie pięknie, no i radość będzie wszędzie!

A tak od siebie życzę wam kochane dużo zdrowia bo to dla nas teraz najwazniejsze. Szczesliwych ciąż, rozwiązań i owocnych staranek! Mam nadzieję ze magia świąt i aura noworoczna sprawi nam tu prawdziwy wysyp staraczkowych ciąż.
Też się dołączam, oby każda staraczka doczekała się swojego szczęścia i spokojnie wytrwala 9 miesięcy [emoji4] Wiara i nastawienie czynią cuda.
Wszystkim ciężarnym spokojnej ciąży i szczęśliwego rozwiązania.

reklama
A taki prezencik dostanie M.
Snapseed.jpg

U mnie w tym cyklu prawdopodobnie znów klapa. Temperatura od wczoraj spada. Jeszcze nie do linii podstawowej ale pewnie kwestia czasu aż poleci na łeb na szyję. Ehhh myślałam że chociaż za trzecim razem się uda :(

A ja mam dziś 40dc i temperatura sobie wzrosła o jakieś 0,15 stopnia od najwyższej z 6ściu ostatnich dni.
Śluz mam płodny. Szyjka tak wysoko że ledwo sięgam ale wydaje sie byc twarda. I bądź tu człowieku mądry.
Zrobiłam dzisiaj test bo obiecałam sobie, że w Wigilie zrobię i oczywiście biało. Apki pokazują jutro pojutrze @, ale jeśli owulację miałam dopiero wczoraj? to dopiero za dwa tygodnie znowu się dowiem o co chodzi.
Także przede mną dziwne dwa tygodnie i kolejny cykl ponad 50 dni.

Też się dołączam, oby każda staraczka doczekała się swojego szczęścia i spokojnie wytrwala 9 miesięcy [emoji4] Wiara i nastawienie czynią cuda.
Wszystkim ciężarnym spokojnej ciąży i szczęśliwego rozwiązania.
No moja mama urodzila mnie mając 46 lat także ten.
U mnie życiowo nie był ten moment, ale poukladalo sie i za rok już wszyscy będziemy w komplecie

A ja mam dziś 40dc i temperatura sobie wzrosła o jakieś 0,15 stopnia od najwyższej z 6ściu ostatnich dni.
Śluz mam płodny. Szyjka tak wysoko że ledwo sięgam ale wydaje sie byc twarda. I bądź tu człowieku mądry.
Zrobiłam dzisiaj test bo obiecałam sobie, że w Wigilie zrobię i oczywiście biało. Apki pokazują jutro pojutrze @, ale jeśli owulację miałam dopiero wczoraj? to dopiero za dwa tygodnie znowu się dowiem o co chodzi.
Także przede mną dziwne dwa tygodnie i kolejny cykl ponad 50 dni.

A są jakieś powody, że ten twoj cykl jest taki długi?

A są jakieś powody, że ten twoj cykl jest taki długi?

Poprzednini mial 40 dni, wczesniejszy 41, jeszcze wczesniej 57. Hormony badalam wszystkie w normie, tarczyca tez.
Usg nic nie wykazalo niepokojącego ja byłam w tym 57 dni cyklu.
Takze nie mam pojęcia co sie dzieje. Zawsze mialam 30 dni.
Spodziewalam sie ze ten tez bedzie miec kolo tych 40 dni a tu wariactwo.

Dziewczynki tak na szybko wpadam i życzę Wam wszystkiego Najlepszego na te święta [emoji8] zdrowia, radości, spędzenia miło czasu z bliskimi no i oczywiście pięknych bobasków w nowym roku [emoji8][emoji8][emoji8]

reklama
Do góry