reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Dzięki dziewczyny jutro będzie lepiej..dziękuję za wsparcie otaczacie tu wyjątkowym wsparciem wiec musi być kiedyś dobrze.idę spać bo chyba dzisiaj to najlepsze wyjście dla mnie.. Nie wiem czy zasnę tak szybko ale chociaż odpocznę..od tych emocji..dziękuję:-*

Super pamiętam jak razem pisaliśmy na tym właśnie wątku;) zapisałam się chyba w październiku 2017 bardzo ciepło mnie tu przyjelas.udalo się mój szkrab kończy dziś 3miesiace:) a Ty już niebawem też będziesz rodzić ;)
Super, czas leci jak szalony[emoji173]️[emoji173]️ moja jutro kończy tydzień :)
IMG_20181219_114319_034.jpg

Załączniki

• IMG_20181219_114319_034.jpg
    IMG_20181219_114319_034.jpg
    80,4 KB · Wyświetleń: 417
Dagaa super ! Bardzo zazdraszczam. Niech czas leci szybciej !
Asik przykro mi. Jak potrzebujesz to popłacz sobie.
Dzis ja mam wodniste upławy i sie martwie dobrze, że w piątek mam wizyte

reklama
Jak podwójnie?! Masz dzidzię pod serduszkiem [emoji7][emoji7] wybrał/a Ciebie właśnie teraz,żeby Ci nie było smutno.
Ja miałam test pozytywny dwa tygodnie przed planowanym terminem porodu pierwszej ciąży. Nie wierzę w przypadki ;)
1 test pozytywny w pierwszej ciąży 1.07 (straconej) i dokładnie rok później w tym samym dniu i miesiącu zrobiłam test i wyszedł pozytywnie i mam mojego łobuza ;)

Paulinka doskonale cię rozumiem kochana, po stracie w kolejnej ciąży można naprawdę dostać kota z tego strachu i niepewności. Mam nadzieję że po wizycie się uspokoisz i z wiarą że wszystko będzie dobrze będziesz patrzyła na ten swój brzuszek :*

Martosia ciebie też rozumiem i bardzo mocno przytulam słońce, wiem że ostro zareagowałaś ale czasem już człowiek nie ma sił, wczoraj podobnie się czułam.

Asik przykro mi kochanie :([emoji8]

Daga jaka śliczna [emoji7] i ten smok w buziaczku. Zakochać się można <3

Wg flo mam dzisiaj ovu a mój m. co? Zmęczony jest :( niech ten rok się już skończy :(

Ostatnia edycja:
Do góry