Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super, czas leci jak szalony[emoji173]️[emoji173]️ moja jutro kończy tydzieńSuper pamiętam jak razem pisaliśmy na tym właśnie wątku zapisałam się chyba w październiku 2017 bardzo ciepło mnie tu przyjelas.udalo się mój szkrab kończy dziś 3miesiace a Ty już niebawem też będziesz rodzić
Sliczna :-)))Super, czas leci jak szalony[emoji173]️[emoji173]️ moja jutro kończy tydzień
Zobacz załącznik 926631
Jest prześliczna po prostuSuper, czas leci jak szalony[emoji173]️[emoji173]️ moja jutro kończy tydzień
Zobacz załącznik 926631
Piękny widok [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] jeszcze raz gratuluję [emoji8]Super, czas leci jak szalony[emoji173]️[emoji173]️ moja jutro kończy tydzień
Zobacz załącznik 926631
cudeńko!!!! Daga nawet nie wiesz jak ona mi przypomina moja córe po urodzeniu.Super, czas leci jak szalony[emoji173]️[emoji173]️ moja jutro kończy tydzień
Zobacz załącznik 926631
Jakie super ma włosy slodkaSuper, czas leci jak szalony[emoji173]️[emoji173]️ moja jutro kończy tydzień
Zobacz załącznik 926631
1 test pozytywny w pierwszej ciąży 1.07 (straconej) i dokładnie rok później w tym samym dniu i miesiącu zrobiłam test i wyszedł pozytywnie i mam mojego łobuzaJak podwójnie?! Masz dzidzię pod serduszkiem [emoji7][emoji7] wybrał/a Ciebie właśnie teraz,żeby Ci nie było smutno.
Ja miałam test pozytywny dwa tygodnie przed planowanym terminem porodu pierwszej ciąży. Nie wierzę w przypadki