reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Dziewczyny jaki wy macie śluz przed samym okresem? Tak na pare dni przed?
U mnie zwykle albo nic albo taki grudkowaty kremowy a przed samą samą to brązowo-różowy i zwykle na drugi dzień albo tego samego @ już konkretna. Ja ogólnie mam bardzo obfite miesiączki i pierwsze dni to istna rzeźnia...
Edit: może nie to że jak twarożek tylko gładki ale nie ciągnący raczej taki zwarty

Cześć Wszystkim :) dziewczyny zaczynam sobie już wkręcać, że na pewno coś jest nie tak bo w zasadzie brak objawów ciążowych jedyne co to piersi przy dotyku bardziej bolącą ale bez żadnego szału i na tym koniec, wcześniej przynajmniej jakieś mdłości mnie dopadały, a teraz też spokój eh...oszaleje do wizyty...
A u Was jak.porzadki świąteczne ? :) U mnie wszystko słabo idzie :p wolne mam, ale jakoś weny brak :p
ale ty sie lubisz katowac. u mnie tez dolegliwosci byly i znikaly i za jakis czas wracaly nasilone. ciesz sie ze ich nie masz to nie oznacza nic zlego a jedynie to ze jestes szczesciara i oby tak bylo lagodnie i bezobjawowo do konca.

reklama
Cześć Wszystkim :) dziewczyny zaczynam sobie już wkręcać, że na pewno coś jest nie tak bo w zasadzie brak objawów ciążowych jedyne co to piersi przy dotyku bardziej bolącą ale bez żadnego szału i na tym koniec, wcześniej przynajmniej jakieś mdłości mnie dopadały, a teraz też spokój eh...oszaleje do wizyty...
A u Was jak.porzadki świąteczne ? :) U mnie wszystko słabo idzie [emoji14] wolne mam, ale jakoś weny brak :p
Ja w ogóle nie miałam mdłości, też jedynie piersi tkliwe, żylaste, nic poza tym [emoji6] później zaczęłam czuć brzuch, a właściwie więzadła jak się rozciągały. Nie doszukuj się, na pewno wszystko w porządku :) osobiście polecam detektor tętna płodu (ale to tak od 11-14tc). Wiem,że różnie kobiety do tego podchodzą, ale mnie uspokajał bardzo. Odkąd czuję ruchy, używałam go może 2 razy :)

Do góry