martoosia04
Fanka BB :)
Wreszcie w domu!
Czas na odpoczynek i wolny weekend.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zazdroszczę, ja jeszcze jutro, ale pierwsza zmiana to szybko zleciWreszcie w domu!
Malina ja już nie jestem w ciąży bo jak pamiętacie to poroniłam ostatnio i dziś byłam u gina i dała mi tabletki na zbicie cukru bo mam tak samo jak ty z tym cukrem naczczo problem .Więc skonsultujcie dziewczyny ten cukier bo dla ciężarnych jest normą do 90 .musialabym sie obudzic. a wstaje na siku ale ide jak zombie i padam do lozka dalej jak zombie;p kupie paski i przetestuje.
ale jem w dzien wszystko i nie przekraczam tych 140... a przy takich cukrach na czczo tez nic nam nie zrobia bo do insuliny trzeba miec 120 bodajze... bo za niski cukier jest rownie niebezieczny. dieta i kontrola tyle nam narazie pozostaje.
tak tak ja wiem. we wtorek bede miala wizyte zobacze co sie dowiem. cukrzyce nie ja pierwsza i nie ostatnia mam. o ile sie orientuje diabetolodzy pilnuja dieta na poczatku aby cukry utrzymac jak najnizej i dopiero insulina w niewielkiej dawce jak są na czczo 120 wzwyż.Malina ja już nie jestem w ciąży bo jak pamiętacie to poroniłam ostatnio i dziś byłam u gina i dała mi tabletki na zbicie cukru bo mam tak samo jak ty z tym cukrem naczczo problem .Więc skonsultujcie dziewczyny ten cukier bo dla ciężarnych jest normą do 90 .
Ojejku - mogę wiedzieć co było przyczyna ?Nadal się stresuje, bo 2 ciążę obumarly w 9 tygodniu mimo bijacego serduszka jeżeli 31.12.2018 nadal będzie biło serduszko i ciążę będzie rozwijać się prawidłowo to dopiero wtedy uwierzę, że może się udać
Przykro mi Kasiula tule mocnoMalina ja już nie jestem w ciąży bo jak pamiętacie to poroniłam ostatnio i dziś byłam u gina i dała mi tabletki na zbicie cukru bo mam tak samo jak ty z tym cukrem naczczo problem .Więc skonsultujcie dziewczyny ten cukier bo dla ciężarnych jest normą do 90 .
Gratulacje! Śliczna kluskaJestem po [emoji4] wczoraj o 14.15 przyszła na świat Pola [emoji173]️ 4060g 58cm. Po wtorkowej nieudanej indukcji porodu wczoraj zapadła decyzja o cc- główka za wysoko, duża waga na usg i cukrzyca ciążowa, to wszystko zadecydowało o cesarce. Jestem już po pionizacji, ale jest ciężko... Czekam aż przywiozą kluske [emoji6]
Zobacz załącznik 924753
@martoosia04 nie jestem na bieżąco ale myślałam, że już się udało?
To trzymam kciuki, żeby była wymarzona córeczka ❤No niestety się jeszcze nie udało. Trwa 7cs. Chciałabym by był szczęśliwy. Jest ku temu duże prawdopodobieństwo, ale staram się hamować własne zapędy do codziennego testowania [emoji23]
Ojejku - mogę wiedzieć co było przyczyna ?
Ale teraz już musi być dobrze!