IrenaX
Fanka BB :)
CudenkoHahaha dzięki [emoji3590]Zobacz załącznik 921967
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
CudenkoHahaha dzięki [emoji3590]Zobacz załącznik 921967
Tylko się cieszyćNo właśnie jestem w szoku bo tylko jeden cykl
Co u Ciebie jest przyczyną? Bo u mnie chyba nieznana ...wszystkie badania ok tyle ze my mamy jedno dziecko (zaszlam w 1 cyklu)Ty 3 ja 2... i tez zaczynam tracić nadzieje
GratulacjeTo mój dzisiejszy tescik ta druga kreska słabsza.
Nie ma co sie zalamywac kochana. Ja ciagle wierze ze na kazdego przyjdzie pora. I na nas rowniez:*Dziewczyny dziś dostałam @ i zaczynam pierwszy cykl po laparoskopii. ...szczerze wątpię że kiedyś się uda.... po 3 latach staran...
DziękujęNie ma co sie zalamywac kochana. Ja ciagle wierze ze na kazdego przyjdzie pora. I na nas rowniez:*
To tak jak ja masz..Co u Ciebie jest przyczyną? Bo u mnie chyba nieznana ...wszystkie badania ok tyle ze my mamy jedno dziecko (zaszlam w 1 cyklu)
A teraz staracie się 3 dziecko? Przepraszam, ale cały czas nie śledzę wątku więc nie wiem jaka jest wasza historia. Ale wiem, że każdy ma szansę [emoji846]@Kaamilaaa Gratuluję córeczki
@madzia14 gratuluję
@KatiNails śliczne maleństwo.
@Ann_ widzę, że nie tylko ja oszalałam.Dajesz mi nadzieję, że i ja będę mieć 3
@Misty29 Gratuje serduszka