reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Hej dziewczyny co myślicie na temat seksu pod koniec okresu ..i czy komuś się udało przy regularnych cyklach...ja ten cykl uważam za stracony oczywiście mimo że właśnie kochalismy się pod koniec okresu no ale jednak każda próba to nadzieja..poza tym w tym cyklu jak bym czuła kiedy miałam owu i wydaje mi się że wcześniej o 3 dni jak pokazuje mi flo...bolały mnie jajniki to było gdzieś 4 dni temu nie wiem czy to może być mylne ale jednak pomyślałam że to chyba była owu poza tym miałam ciągnący śluz a raczej go więcej i był jakiś nawet w pewnym momencie zauważyłam różowy później już kremowy i biały teraz też mam ciągnący ale mniej go..No i w tym cyklu od tych zbliżeń pod koniec okresu dopiero wczoraj kolejna próba i dzisiaj z ranca:)przy czym dziwnie mnie bolało trochę ale to może przez wczorajszy stosunek bo trochę wariacji byłono ale nie chce przesadzać w tym zdaniu.No ja wiem że nie powinnam ale no już myślę No już się myśli...Pozdrawiam was Wszystkie:-*

reklama
Hej dziewczyny co myślicie na temat seksu pod koniec okresu ..i czy komuś się udało przy regularnych cyklach...ja ten cykl uważam za stracony oczywiście mimo że właśnie kochalismy się pod koniec okresu no ale jednak każda próba to nadzieja..poza tym w tym cyklu jak bym czuła kiedy miałam owu i wydaje mi się że wcześniej o 3 dni jak pokazuje mi flo...bolały mnie jajniki to było gdzieś 4 dni temu nie wiem czy to może być mylne ale jednak pomyślałam że to chyba była owu poza tym miałam ciągnący śluz a raczej go więcej i był jakiś nawet w pewnym momencie zauważyłam różowy później już kremowy i biały teraz też mam ciągnący ale mniej go..No i w tym cyklu od tych zbliżeń pod koniec okresu dopiero wczoraj kolejna próba i dzisiaj z ranca:)przy czym dziwnie mnie bolało trochę ale to może przez wczorajszy stosunek bo trochę wariacji byłono ale nie chce przesadzać w tym zdaniu.No ja wiem że nie powinnam ale no już myślę No już się myśli...Pozdrawiam was Wszystkie:-*

Troche zawile to wszystko :p
Pewne jest jedno są sexy jest szansa i tyle :) nie myśl za dużo o tym juz teraz.
A ktory masz dc i jak dlugie cykle?

18 dc i cykle tak 31-32góra ale teraz miałam 30 .rozumiem ale mimo wszystko i tak się myśli
No to z długości cyklu zakładając ze od owu do @ masz 14 dni, to owu mogla byc nawet wczoraj/przedwczoraj. A jak ta faza jest krótsza to moglo nawet nie byc owu jeszcze. sexy jeszcze jutro u czekać dwa tygodnie :)

No niestety takie czasy. Chociaż nie uwazam sprzatania i gotowania za jakies wielkie poświęcenie. Kobiety pracują i robią to samo nie robiąc z tego nic wielkiego :p
Ale dobrze ze to robi :D
Też nie uważam że się poświęca ale jednak niedospanie i zmęczenie robi swoje i może i żołnierze w słabej formie ;) bardziej mi o to chodzi :D
@ przyszła znów wcześniej także już niedługo startujemy z 3 cs

Cześć jestem trochę podłamana @ miała być sobota/niedziela, nie dostałam, dzisiaj rano zrobiłam test teoretycznie z pierwszego moczu bo rano zrobiłam siku i czasu na test nie było, wróciłam po godzinie w między czasie nic nie piłam no i zrobiłam test, ta kreska jakaś blada :(

Załączniki

• IMG_20181203_052458521.jpg
    IMG_20181203_052458521.jpg
    2,1 MB · Wyświetleń: 150
Cześć jestem trochę podłamana @ miała być sobota/niedziela, nie dostałam, dzisiaj rano zrobiłam test teoretycznie z pierwszego moczu bo rano zrobiłam siku i czasu na test nie było, wróciłam po godzinie w między czasie nic nie piłam no i zrobiłam test, ta kreska jakaś blada :(
Podłamana? Ale czym? Gratuluję ciąży!

reklama
Do góry