reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Koniecznie uciekaj na l4. Dzidzi jeszcze da mamie popalic wiec odpoczywaj.
Ogolnie staram sie nie myslec ale juz jakos dziwnie ten cykl wyglada bo juz sluz plodny co zawsze zaczynal sie w 11dc a dzis 9dc. W ten cykl nie wierze i go odpuszczam. Moze akurat mnie zaskoczy:p
Przymusowe L4 do 26 listopada :((( plus usg brzucha i konsultacja chirurga... I jak brzuch boli jak się siedzi na krześle to nie normalne i mam odpoczywać i leżeć i w ogóle.. Także chyba przegięłam z tą chęcią chodzenia do pracy, już mi na szczęście przeszło..

@malaga szok... Trzymam kciuki żeby lekarka jak najszybciej wsadziła Cię do szpitala!! I staraj się za wszelką cenę uspokoić żeby malutka też była spokojna, pomodlę się za was [emoji110]

reklama
@Malaga00 - nawet nie wiem co napisac. Jestem w szoku. Nie rozumiem jak tylu lekarzy w dwóch szpitalach mogło tego nie zauważyć. I jak tu czuć się bezpiecznym gdziekolwiek. Bardzo mocno trzymam za Was kciuki. Da się jakoś uzupełnić te wody? Mówiła coś więcej lekarka? Mam nadzieję że trafisz wreszcie na właściwą i kompetentna osobę...

Witam wszystkie mamusie obecne jak i przyszłe, dołączam do starających się, mam prawie 37 lat i 12 letnią córkę wiem, ze spora różnica ale tak się w życiu poukładało. Na razie zaczynam 3 cykl starań

Witam wszystkie mamusie obecne jak i przyszłe, dołączam do starających się, mam prawie 37 lat i 12 letnią córkę wiem, ze spora różnica ale tak się w życiu poukładało. Na razie zaczynam 3 cykl starań
Paula nie jest źle moja córka ma 15 lat a my się staramy o drugie dzieciątko [emoji6]

Hej hej! Znów do Was wracam moje kochane! [emoji7] i znów mam problem :( starania codziennie w dni płodne po 1-3razy. 16dc wg kalendarzyka owulka, jajnik mocno bolał przez całe popołudnie aż do wieczora. 17dc nitki krwi w wieczornym sluzie, samego śluzu było dużo. Domniemana @ za 12dni, mój miał przepustkę na tydzień i przez cały tydzień wmawial mi ze tym razem na pewno się udało. Dziś 18, niby coś tam szumi ale trudno stwierdzić co :(

Mówiłam wam o krwotoku tydzień temu w środę, był wodnisty. Dziś na USG okazało się, że nie ma prawie wód płodowych [emoji24] Że nie ma w czym pływać, odchodziły mi powoli. A we wtorek mi napisali w szpitalu, że ilość płynu w normie a ona już bez płynów była bo sączą się ale powoli. Sączyły się od tamtego krwotoku i nie zauważył nikt k.urwa mać dopiero moja lekarka, że jest ciężko i słabe rokowania. Jestem cała zapłakana siedzę i wymiotuje z płaczu nie wierzę po prostu. W szpitalu nie chcieli mnie badać i moja lekarka nie może uwierzyć, że nie zauważyli jak mi lecą wody, przy badaniu w szyjce widać, na USG widać, że bez wód jest już jakiś czas... Może dojść do poronienia, zależy kiedy serduszko przestanie bić [emoji24] Na razie ratujemy ciążę z lekarką, dostałam mnóstwo leków i stara się na jutro o miejsce u siebie w szpitalu.
Weszłam zobaczyć co u Was i widzę twoją wiadomość, nie wierzę, że trafiłaś na tak nieodpowiedzialnych konowałów brak mi słów :( :( modlę się za Was ! Musisz być silna, przecież jeszcze dzidzia walczy !!! Dacie radę dziewczyny obie jesteście silne !!!

reklama
Pije dużo wody. Moja lekarka robi wszystko żebym dostała się do niej do dobrego szpitala i będę pod jej opieką. Będziemy robić wszystko żeby utrzymać małą. Ja wiem, że robiłam wszystko. Odkąd się to zaczęło tydzień temu. Jeździłam do usrania za przeproszeniem po szpitalach żeby dowiedzieć się co się dzieje skąd plamienia. Wszystko robiłam. Biorę luteine 3 razy dziennie 100mg i duphaston 3 razy dziennie [emoji17]
Jak będzie miało się zacząć to się zacznie [emoji17] eh ale jestem w tak złym stanie, że nie wiem co mam myśleć. Mam podstawy żeby podać szpital w takiej sytuacji.
Spróbuj jeszcze jechać do innego lekarza! Ja wiem, że można mieć zaufanie do jednego ale to też tylko człowiek! Może nie jest tak źle jak ta lekarka mówi eh :( tak mi przykro, że tyle musisz przechodzić :(

Do góry