Magda 2791
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana u mnie jeszcze w 18 tygodniu zdazaly się plamieniaI to jeszcze na takim etapie w 14 tyg gdzie chyba takie akcje i ryzyko poronienia nie powinno juz chyba byc.
Mialam wczoraj problem z zalatwieniem sie bo mam wzdecia moze to tez mialo wplyw
Też tak myślę. W moim udanym cyklu było podobnieJa mysle ze u ciebie to nic straconego, 8dpo taki spadek to moze być na implantacje [emoji6]
Dobrze ze z maluszkiem wszystko w porzadku i probuj unikac stresu. 3 mam kciuki by juz bylo tylko dobrze[emoji110][emoji110]
Kochana poki @ nie ma jest nadzieja. Kiedy planowo masz miec @?
Też tak myślę. W moim udanym cyklu było podobnie
Ja ogolnie 3 mam kciuki bys nie musiala miec monitoringu i stymulacjiBy ten cykl byl tym udanym.@ForgetMeeNot jaka śliczna i jakie piękne ujęcie cieszę się, że z szyjką lepiej no i ze w końcu zwolniłaś tępo. I Tobie i Majeczce wyjdzie to na dobre
Testy owu stosuję i w 17dc był piękny pozytyw, ale nie wiem czy brać to pod uwagę skoro temperatura nie skoczyła... ??? Może pęcherzyk nie pękł, nie ma ciałka żółtego, nie wzrósł poziom progesteronu to i temperatura nie skoczyła... Tak to u mnie wygląda:
Zobacz załącznik 908706
@martoosia04 myślę że nic straconego, nie wygląda to źle
@Kasienka3b ja mam nadzieję, że od przyszłego cyklu zacznę monitoring i stymulację. Juz czas żebyśmy i my dołączyły do grona zaciążonych
@Magda 2791 nie ma za co mam nadzieję, ze to skok z pięknej owu a nie z infekcji. Trzymam mocno kciuki
Super gratulacje [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji322] [emoji322] [emoji322]Jestem już po wizycie. 5+4 A Ty już piękny zarodek z serduszkiem [emoji173][emoji173]Zobacz załącznik 908735
Cudownie czytac pozytywne wiesciJestem już po wizycie. 5+4 A tu już piękny zarodek z serduszkiem [emoji173][emoji173]Zobacz załącznik 908735