Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja w tym miesiącu też miałam wyjątkowo krótką w ogóle ten cykl z euthyroxem jakiś dziwny, owu bardzo szybko, teraz ból piersi, wczoraj straszne bóle jajników a dziś dopiero 12 dc, o matko i córko czy nie mogło by być normalnieWitam sie w 3 dc i chyba to ostatni dzien @ ponieważ jak nigdy po @ sladu nie ma.
Kiedy znów testujesz? [emoji16]A ja witam się ze wzrostem temp. 37(!) [emoji173]️
takDziewczyny czy ten test owu nadal jest pozytywny ? Zobacz załącznik 878306
3 dzień z rzędu to normalne ? [emoji848]
Podobno bierze się pod uwage pierwszy pozytyw i od niego w 24-48 h wystąpi owulacja3 dzień z rzędu to normalne ? [emoji848]
Mi w owocnym cyklu test owulacyjny wychodzil przez 5 dni pozytywny.tak wiec działaj i trzymam kciuki aby ten twoj byl owocny3 dzień z rzędu to normalne ?