reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Te cienie to chyba defekt testów. .niemozliwe by tyle razy je widziec... To musi byc poprostu jawnie zarozowiona kreska...
Test zrobiony przed chwila..
Stracilam nadzieję.
Wystarczy hdr, żeby wyostrzyc i nasycic zdjęcie i widać bez wątpliwości.
Jeśli test robiony przed chwilą i odczytany we wskazanym czasie na ulotce to ja bym się nawet nie zastanawiała.
PicsArt_07-11-04.22.31.jpg

Załączniki

• PicsArt_07-11-04.22.31.jpg
    PicsArt_07-11-04.22.31.jpg
    53,2 KB · Wyświetleń: 232
reklama
Dziewczyny, chwilę temu miałam dziwny tępy ból w okolicach pod pępkiem taki uciskający, dziwny. Jeszcze w życiu czegoś takiego nie czułam. :eek: Trwał kilka dobrych minut... Dziwne rzeczy się ze mną dzieją... Kiedy będzie ten wynik?! :realmad:
Nie masz jeszcze??? [emoji33][emoji33]
Trzymam kciuki bo Twoje objawy wyglądaja obiecująco!!

No ale w zeszlym cyklu mialam nie tyle co cień a prawdziwa rozowa kreske tylko nie taka mocna jak agrafki i ciazy nie bylo. Nie wiem skad te cienie u mnie. Bete zrobie jesli okresu nie będzie dopiero w przyszlym tyg bo teraz pracuje do 15 i nie mam jak.

No ale w zeszlym cyklu mialam nie tyle co cień a prawdziwa rozowa kreske tylko nie taka mocna jak agrafki i ciazy nie bylo. Nie wiem skad te cienie u mnie. Bete zrobie jesli okresu nie będzie dopiero w przyszlym tyg bo teraz pracuje do 15 i nie mam jak.
Zdarzają się tzw ciąże biichemiczne.
Kreski także pokazują się na testach po zalecanym czasie i nimi się nie sugerujemy bo to fałszywe wyniki wtedy.
Natomiast jeśli wynik jest odczytany w sugerowanym na ulotce czasie i jest kreska tzn ze jakas ilość bety jest wykrywalna w moczu.
To nie pozostaje Ci na razie nic innego, jak powtórzyć test za jakieś 2 dni czy ciemnieje i w następnym tygodniu beta hcg jeśli @ nie przyjdzie. Ile masz do terminu @?

@Maliina widać, widać :)! Ty się nie łam, tylko sikaj z rana jutro na jakiś dobry test i ciesz się z wyniku, bo KatiNails dobrze prawi, że takie cuda się nie zdarzają z tymi cieniami, że są na wszystkich testach :).

@Migdalove, no jaja jakieś, kiedy ten wynik?! Wchodzę i wchodzę, sprawdzam, a tu nic. Siedzę jak na szpilkach jakby to moja była ;).

Mnie już @ dopadła na dobre. Nie lubię jej [emoji14]

Zdarzają się tzw ciąże biichemiczne.
Kreski także pokazują się na testach po zalecanym czasie i nimi się nie sugerujemy bo to fałszywe wyniki wtedy.
Natomiast jeśli wynik jest odczytany w sugerowanym na ulotce czasie i jest kreska tzn ze jakas ilość bety jest wykrywalna w moczu.
To nie pozostaje Ci na razie nic innego, jak powtórzyć test za jakieś 2 dni czy ciemnieje i w następnym tygodniu beta hcg jeśli @ nie przyjdzie. Ile masz do terminu @?
ciezko stwierdzic... mialam miec 12 lipca ale... owu sie przesunela i teraz nie wiem czy @ tez tak samo sie przesunie bo ovufriend przesunal ją na 22 lipca.

reklama
Do góry