paulina1994
Fanka BB :)
Wiem co czujesz ja również od początku słyszałam, że ciąża jest młodsza niż termin OM, ale wtedy byłam jeszcze niczego nie świadoma i myślałam, że dzidzia nadrobi, na kolejnej wizycie 21 grudnia 2017 dowiedziałam się, że zarodek się pojawił, ale niestety nie ma serduszka ciąża zatrzymała się na etapie 7 tyg 22 grudnia byłam już po zabiegu, a dzień przed wigilia wyszłam ze szpitala na tamtą chwilę świat się dla mnie zawalił, do dziś zdarza mi się ryczeć w poduszkę, ale mam nadzieję, że będzie mi jeszcze dane zostać mamą [emoji4] trzymaj się, wkoncu i u nas pojawi się kiedyś słońce [emoji4]Hej dziewczyny czy ktos mnie jeszcze pamieta?? Do dzis bylam lutowa mama no ale dzis juz wszystko jasne w poniedzialek bylam u gina a on do mnie ze ciaza martwa brak serduszka z usg wyszlo idealnie 8 tyg i 3 dni tak jak z om a do tej pory ciaza byla tydzien mlodsza nie uwierzylam lekarzowi ale dla swietego spokoju zrobilam bete w srode wynik 170442 dzis po 48 godz 140442 czyli leci w dol juz zludzen nie mam moja wyczekana dzidzia odeszla tak samo niespodziewanie jak sie pojawila czekam do poniedzialku na wizyte i pewnie zabieg choc przy moim braku szyjki nie jest wskazany wolalabym zeby samo sie oczyscilo ale jakwidac niechce zadnych boli krwawien nawet obiawy nieustaly. Jakie to zycie jest niesprawiedliwe najpierw rak operacja amputacji szyjki ciaza biochemiczna a teraz martwa ciaza coz mi pozostaje jedynie co czekac az kiedys poznam mojego juz 2 aniolka.