Betii35
Fanka BB :)
@Ankaaalat25 @monia_l GRATULACJE. pięknie! ❤
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dlugo badasz szyjke ?A u mnie szyjka jest juz nisko twarda i zamknieta. wiec w sumie bez sensu mi te testy robic. a jeszzce 2 dni temu byla wysoko i miekka mialam problem ocenic czy otwarta bo ledwo dosiegalam.
od poczatku staran czyli drugi cykl tylko wczoraj zapomnialam i sie teraz zastanawiam czy wczoraj tez juz sie znizyla i zamknela.... ostatnie przytulaski byly jeszcze jak byla wysoko, mieciutka i otwarta ale testy owu byly negatywne i daj boze by to byl poprostu ten przypadek ze test u mnie nie wychodzi.Dlugo badasz szyjke ?
No zeby wiedziec co i jak z tym badaniem szyjki to trzeba regularnie ją sprawdzać i z tego co wiem to co najmniej kilka cykli zeby zauważyć jakąś prawidłowość [emoji6]od poczatku staran czyli drugi cykl tylko wczoraj zapomnialam i sie teraz zastanawiam czy wczoraj tez juz sie znizyla i zamknela.... ostatnie przytulaski byly jeszcze jak byla wysoko, mieciutka i otwarta ale testy owu byly negatywne i daj boze by to byl poprostu ten przypadek ze test u mnie nie wychodzi.
wiem ze wam już marudzę [emoji14] nie umiem cierpliwie czekac... a wtedy wymyslam rozne scenariusze;p
Ja tez miałam taka przed spodziewana miesiączka, ciągle miałam wątpliwości bo nie dużo się różnią z ta z wcześniejszego nieudanego cyklu. Ale rzeczywiście była miękka, raczej zamknięta i trochę wyżej niż powinna przed okresem. Oby to był dobry znak i niedługo umrzesz 2 kreskiA mam jeszcze pytanie do dziewczyn badajacych szyjke, wiem że przed @ powinna być otwarta bo taką zawsze miałam nawet jeszcze dzień - dwa przed spadkiem temperatury, a teraz jest wysoko miękka jak gąbka i zamknięta .....
Wielkie gratulacje [emoji3]Nie wiem czemu się nie dodało....juz dodaję
No chyba ze szyjka sie zamknela i stwardniala na "ewentualna" ciążęNo zeby wiedziec co i jak z tym badaniem szyjki to trzeba regularnie ją sprawdzać i z tego co wiem to co najmniej kilka cykli zeby zauważyć jakąś prawidłowość [emoji6]
Ja zaczynalam kilka razy badac ale to chyba nie dla mnie jednak [emoji6] z tego co czytałam u kobiet po porodzie czasem ta szyjka jest zawsze otwarta i u mnie chyba tak wlasnie jest
Oo czyli mniej wiecej wtedy co ja masz miec @ [emoji6] a raczej nie mieć[emoji6][emoji110]No chyba ze szyjka sie zamknela i stwardniala na "ewentualna" ciążę
to bylby chyba jakis cud.
No nic zaprzestaje robienia testów bo tylko nakrecaja mnie niepotrzebnie i dołują..
co ma byc to bedzie okaze sie 8 lipca bo mam miec wtedy @.