monia_l
Wrześniowe mamy'07
Moze w tym cyklu mimo wszystko jakoś się nie nakrecam nie licze itd. Ale pewnie im blizej bedzie termin @ to to sie zmieniTo może to sen proroczy i je zobaczysz
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moze w tym cyklu mimo wszystko jakoś się nie nakrecam nie licze itd. Ale pewnie im blizej bedzie termin @ to to sie zmieniTo może to sen proroczy i je zobaczysz
Ale by bylo super. Razem na lutowkachNoooo to dawaj rozluzniaj głowę, bo jak my wpadlismy to tez bedzie luty, zupelnie nie po mojej myśli
Strasznie kochana Ci kibicuje i zycze by szybko zaczol sie kolejny cykl.To tobie się zaczął 3 cykl odkąd miałyśmy @ razem A ja jadę cały czas na tym samym. Myślałam że już w czwartek i piątek dostanę @ bo mnie brzuch bolał, ale przeszło.
Oby za 5 dni ta wredota sie nie pojawila ja jak bym kupila prędzej test to ciezko by mi bylo czekac kilka dni do testowania ....Witam w 24 dc , jeszcze 5 dni do wredoty, temperatura utrzymuje się 37 stopni. Im mniej dni zostało tym większy stres i z tyłu w głowie źle myśli, że nic z tego nie będzie. .. dzisiaj 10 dpo , chyba kupie dziś test i schowam go na poniedziałek
Przybijam piatke tez biore siofor tylko 2 razy dziennie. Na mnie dziala super No i niech odwiedzi Cie ten @ bysmy razem wyladowaly na lutowkach!Sa ciążę i z 3 dni przed owu ale działaj, działaj na wszelki wypadek, na pewno nie zaszkodzi ;p
A ja jestem po wizycie u diabetologa na mój wysoki cukier, dostałam siofor 3x500mg, jutro endo skontrolować czy dobrze dawka dobrana, czwartek gin i zaczynam stymulacje :jupi: [emoji119] czekam tylko ciągle na @, 27dc i mam takie delikatne brunatne plamiena na wkładkę od dwóch dni. Wczoraj był ostatni dzień dupka, więc mogłaby się wredota już rozkręcić [emoji19]
Haha Jotka oj kazda kobieta tak ma. Ja co cykl wyszukuje jakies objawyWitam się środowo! Możemy zaczac odliczanie do wkrecania sobie objawow =D hahahha.... objaw placeno nr 1: Kłucie w brzuchu. =)
Ależ ja jestem durna.
Bliski czas przed @ jest taki stresujacy. 3 mam kciuki by Ci sie udaloWitam w 24 dc , jeszcze 5 dni do wredoty, temperatura utrzymuje się 37 stopni. Im mniej dni zostało tym większy stres i z tyłu w głowie źle myśli, że nic z tego nie będzie. .. dzisiaj 10 dpo , chyba kupie dziś test i schowam go na poniedziałek
Moze ten sen to jakies objawienieU mnie tez 10/11 dni do @ . W tym cyklu zadnych objawów. Owulacja potwierdzona monitoringiem.To moj pierwszy cykl z duphastonem. Juz 2 razy mi sie snilo ze zobaczylam 2 kreseczki na tescie
Więc witam się w 1dc jutro gin, i zaczynam brać clo [emoji173][emoji173][emoji173] jeju jaka ja głupia jestem, cieszę się jakbym już dwie kreski zobaczyła [emoji23]Przybijam piatke tez biore siofor tylko 2 razy dziennie. Na mnie dziala super No i niech odwiedzi Cie ten @ bysmy razem wyladowaly na lutowkach!
Haha Jotka oj kazda kobieta tak ma. Ja co cykl wyszukuje jakies objawy
A tak wogole cos konkretnego trenujesz?
Bliski czas przed @ jest taki stresujacy. 3 mam kciuki by Ci sie udalo[emoji110][emoji110]
Owulacyjne testy robicie z rana z pierwszego moczu czy jak ?Inka będzie piękna beta zobaczysz póki co ja dziś zrobię owulacyjny chociaż pewnie to za wcześnie,bo dopiero 11dc.
Dziewczyny a jak mierzycie temperaturkę? Jestem w tym kompletnie zielona... jakim termometrem i dopochwowo czy jak? Nigdy tego nie robiłam i chyba muszę zacząćJa to Ci powiem, że najchętniej zrobiłabym jutro z rana , bo to akurat będzie 10 dni po owulacji, podejrzewam, że 6 dnia po owulacji było zagnieżdżenie, ponieważ temperatura mi spadła. Wiec może by już test pokazał 2 kreski? Kurcze zaczęłam się znowu nakręcać
A to faktycznie nie pic 2 h przed ?Irena ja robię z wieczornego