reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Noooo to dawaj rozluzniaj głowę, bo jak my wpadlismy to tez bedzie luty, zupelnie nie po mojej myśli
Ale by bylo super. Razem na lutowkach:)
To tobie się zaczął 3 cykl odkąd miałyśmy @ razem A ja jadę cały czas na tym samym. Myślałam że już w czwartek i piątek dostanę @ bo mnie brzuch bolał, ale przeszło.
Strasznie kochana Ci kibicuje i zycze by szybko zaczol sie kolejny cykl.

Witam w 24 dc , jeszcze 5 dni do wredoty, temperatura utrzymuje się 37 stopni. Im mniej dni zostało tym większy stres i z tyłu w głowie źle myśli, że nic z tego nie będzie. .. dzisiaj 10 dpo , chyba kupie dziś test i schowam go na poniedziałek :)
Oby za 5 dni ta wredota sie nie pojawila ;) ja jak bym kupila prędzej test to ciezko by mi bylo czekac kilka dni do testowania ....

Sa ciążę i z 3 dni przed owu :D ale działaj, działaj na wszelki wypadek, na pewno nie zaszkodzi ;p
A ja jestem po wizycie u diabetologa na mój wysoki cukier, dostałam siofor 3x500mg, jutro endo skontrolować czy dobrze dawka dobrana, czwartek gin i zaczynam stymulacje :jupi: [emoji119] czekam tylko ciągle na @, 27dc i mam takie delikatne brunatne plamiena na wkładkę od dwóch dni. Wczoraj był ostatni dzień dupka, więc mogłaby się wredota już rozkręcić [emoji19]
Przybijam piatke tez biore siofor tylko 2 razy dziennie. Na mnie dziala super:) No i niech odwiedzi Cie ten @ bysmy razem wyladowaly na lutowkach!
Witam się środowo! Możemy zaczac odliczanie do wkrecania sobie objawow =D hahahha.... objaw placeno nr 1: Kłucie w brzuchu. =)

Ależ ja jestem durna.
Haha Jotka oj kazda kobieta tak ma. Ja co cykl wyszukuje jakies objawy:)
A tak wogole cos konkretnego trenujesz?
Witam w 24 dc , jeszcze 5 dni do wredoty, temperatura utrzymuje się 37 stopni. Im mniej dni zostało tym większy stres i z tyłu w głowie źle myśli, że nic z tego nie będzie. .. dzisiaj 10 dpo , chyba kupie dziś test i schowam go na poniedziałek :)
Bliski czas przed @ jest taki stresujacy. 3 mam kciuki by Ci sie udalo✊✊

Przybijam piatke tez biore siofor tylko 2 razy dziennie. Na mnie dziala super:) No i niech odwiedzi Cie ten @ bysmy razem wyladowaly na lutowkach!

Haha Jotka oj kazda kobieta tak ma. Ja co cykl wyszukuje jakies objawy:)
A tak wogole cos konkretnego trenujesz?

Bliski czas przed @ jest taki stresujacy. 3 mam kciuki by Ci sie udalo[emoji110][emoji110]
Więc witam się w 1dc :D jutro gin, i zaczynam brać clo [emoji173][emoji173][emoji173] jeju jaka ja głupia jestem, cieszę się jakbym już dwie kreski zobaczyła [emoji23]

Dziewczyny, testujcie już może, bo czuję że będzie dużo dobrych wieści :D

Ja to Ci powiem, że najchętniej zrobiłabym jutro z rana , bo to akurat będzie 10 dni po owulacji, podejrzewam, że 6 dnia po owulacji było zagnieżdżenie, ponieważ temperatura mi spadła. Wiec może by już test pokazał 2 kreski? Kurcze zaczęłam się znowu nakręcać :oo:
Dziewczyny a jak mierzycie temperaturkę? Jestem w tym kompletnie zielona... jakim termometrem i dopochwowo czy jak? Nigdy tego nie robiłam i chyba muszę zacząć

reklama
Do góry