reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
To kiedy miałaś ostatnią @?
Ja miałam 6.02, pierwsza beta pozytywna wyszła mi 1.03, a mam teraz 10tc... trochę nie ogarniam ;p to masz termin jeszcze na listopad? ;)
Na listopad na pewno nie. U mnie to skomplikowane przez chore cykle. Nie wiem jaki termin. Na razie beta slabo rosnir

reklama
IMG_8830.JPG

Dziewczyny!!!! Była owulacja czy nie?

Załączniki

• IMG_8830.JPG
    IMG_8830.JPG
    154 KB · Wyświetleń: 359
Testy owulacyjne pokazują skok LH, a po skoku 24 do 48h powinna nastąpić owulacja. Po skoku już znowu pokazują się negatywne.

Ok, ale skoro ta ciemniejsza kreska była 14dc , a najciemniejszą 15 dc nad ranem... 14 dnia wspolzycie, 15 dnia tez.l wieczorem. Dzisiaj powtórka z rozrywki?
dziś 16 dc i muszę wziąć utrogestan. Brać czy wstrzymać się do jutra?zeby przypadkiem niczego nie zblokować.

Ok, ale skoro ta ciemniejsza kreska była 14dc , a najciemniejszą 15 dc nad ranem... 14 dnia wspolzycie, 15 dnia tez.l wieczorem. Dzisiaj powtórka z rozrywki?
dziś 16 dc i muszę wziąć utrogestan. Brać czy wstrzymać się do jutra?zeby przypadkiem niczego nie zblokować.
Ja bym się wstrzymała jeszcze jeśli ten preparat może zblokować owulacje. A na co on jest w ogóle?

reklama
Do góry