MatiMar
Fanka BB :)
@EklerkaDaria ja to nie mam wyboru nie mam męża na codzień, nie pracuje w kraju wyjeżdża na około 5 tygodni I zjeżdża na 2 lub 3 tygodniowe urlopy to wtedy Go wykorzystuje na maksa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kurde, dziewczyny gdzie kupujecie te pozytywne testy. Też chce!
Dziewczyny beta 17.70 IU/L co to oznacza? Bo nie mam pojecia [emoji17][emoji17]
Pięknie, ciąża, gratulujęDziewczyny beta 17.70 IU/L co to oznacza? Bo nie mam pojecia [emoji17][emoji17]
Ja mam podobnie, teraz wybył na 10 tygodni, więc jak nic nie wyszło to chyba uschnę z czekania na niego...@EklerkaDaria ja to nie mam wyboru nie mam męża na codzień, nie pracuje w kraju wyjeżdża na około 5 tygodni I zjeżdża na 2 lub 3 tygodniowe urlopy to wtedy Go wykorzystuje na maksa
No właśnie tylko czy to jest IU/ML czy mIU/ML bo zwykle beta ma tą drugą jednostkę.Dziewczyny beta 17.70 IU/L co to oznacza? Bo nie mam pojecia [emoji17][emoji17]
Pięknie, ciąża, gratuluję
U mnie wczoraj 2,12, jutro termin @, testy o dziwo coś tam pokazują, ale tyci tyci, a to są z czułością powyżej 25
Ciąża od 5.0. Gratulujemy!
Dokładnie od 5.0 ale mlu/ml , nie iu/l . I tutaj pytanie co to za jednostka, czy to tylko pomyłka.Ciąża od 5.0. Gratulujemy!
Pięknie, ciąża, gratuluję
U mnie wczoraj 2,12, jutro termin @, testy o dziwo coś tam pokazują, ale tyci tyci, a to są z czułością powyżej 25
Ciąża od 5.0. Gratulujemy!