Klarnecik28
Aktywna w BB
Gratulacje !!!w dniu spodziewanej @?przed czy po?Ale super! Gratulacje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje !!!w dniu spodziewanej @?przed czy po?Ale super! Gratulacje
Dzis mam 30 dc a mialam 26,27 dniowe cykle wiec troche opoźnienia było.Gratulacje !!!w dniu spodziewanej @?przed czy po?
Ja mam do @ 3 dni a już bym najchetniej zrobila test... Jeszcze raz gratulujęDzis mam 30 dc a mialam 26,27 dniowe cykle wiec troche opoźnienia było.
Super, gratulacje!!!Dziewczyny, zatestowałam... sama nie wierze w to co widze... 2 krechy
Ojaaa! Ale super. [emoji813] Gratuluję kochana! [emoji813]Dziewczyny, zatestowałam... sama nie wierze w to co widze... 2 krechy
Mocno trzymam kciuki!!Dzięki dziewczyny! [emoji813] Ja już po rozmowie, miałam testy manualne, musiałam rozpoznać który konektor jest na obrazku. Taki stres, że chyba okres dostałam. [emoji23] A nie mam jak sprawdzić. Dopiero jak dojadę do domu to zobaczę. Teraz czekam na telefon w sprawie drugiego etapu rekrutacji, to już w firmie. Żebyśmy ja i mój narzeczony dostali się do tej firmy. Trzymajcie kciuki. Do końca tygodnia będę wiedziała.
Wielkie gratulacje!Dziewczyny, zatestowałam... sama nie wierze w to co widze... 2 krechy