Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak zrobiłam i cały czas czekam.Napisz jej smsa że prosisz o pilny kontakt może zlewa Cię i myśli sobie potem oddzwonię teraz mi się nie chce..a tak to będzie wiedziała że sprawa jest pilna
Napisane na T03 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisz mi czy jesteś na telefonie czy na komputerze? I czy na telefonie przez przeglądarkę czy aplikacje?Migdalove jak się zskladalo ten suwak od podstaw kiedyś mi tlumaczylas i podawałas linki.podasz jeszcze raz bo umknęło mi to..a chyba muszę od nowa to ogarnac
Jeśli mnie pytasz, to jest to firma zajmująca się produkcją wyrobów elektronicznych. Zdziwiłam się jak pani mi powiedziała, że to jest głównie praca siedząca. Trzeba mieć zdolności manualne, żeby poskładać różne podzespoły. Oni zrobią szkolenia itp. No i jak dobrze pójdzie to razem z narzeczonym będziemy tam pracować, może na innych działach ale mam nadzieję, że uda się ogarnąć te same zmiany bo tu najbardziej chodzi o dojazd.A co za branża?
To tak tutaj masz stronę z suwaczkami :Na tel.aplukacjaMigdalove zawsze pomoże:*