reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
A ja bardzo polecam lidlowy Monsieur cuisine plus :) jest 4 razy tańszy a efekt ten sam. Ja zamawiałam z Niemiec za 200 euro, wszystkie przepisy robię ze strony dedykowanej thermomix owi, dzisiaj od ponad roku niemal codziennie i jestem mega zadowolona :))

Napisane na MI 4LTE w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też mam lidlomix. I też z tej strony przepisów używam :)

f2w39jcg9ne8irhy.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

reklama
Widzę że tu chorujecie, @Migdalove zdrówka trzymaj się. U mnie też grypa ale żołądkowa, prawie nic nie piję bo nie dam rady, koszmar:(
A tu akurat skok temp. dzisiaj, chyba ten cykl też stracony będzie...

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Wzięłam paracetamol to te bóle trochę się stłumiły, mogę chociaż sobie spokojnie leżeć czy siedzieć. Jeszcze tylko żeby temperatura spadła, kaszel niech zniknie. Jutro jeszcze zostanę w domu, może w środę już będę na chodzie. Nigdy jeszcze mnie tak nie rozłożyło...

reklama
Hej Laseczki witam Was po weekendzie :* nie pisałam bo nie miałam czasu, ciagle gdzieś w rozjazdach :)
U mnie dzisiaj już @ pełną gębą :D
3dc :) takze kolejna powinna byc 1.04 oby nie zrobiła mi żartu i lepiej żeby nie przyszła :)

@Migdalove możesz mi znienić w tabelce następny okres 01.04 :)

Do góry