ForgetMeeNot
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Idealnie !!! Nigdy tak pięknie nie miałam
Oj, czasami są takie dni. Warto się wtedy wyżalić. Rozumiem frustrację. :*Wracam z pracy, myślałam że wszystkich tam dzisiaj powybijam, oczywiście nie okazałam tego, ale mialam jakieś nerwy i płacz pod wierzchem. Będę musiała porozmawiać z moim mężem jeszcze raz. Nie chcę żeby czekał z badaniem do lipca. Dla mnie to stracone 3 cykle... I jaki jest sens żebym ja się stymulowała.... wiem, że jest wiele czynników, że się nie udaje, ale jak mi lekarz mówi, że jest wszystko książkowo i prawdopodobnie podwójna owulacja była a tu nic z tego.... To wyć mi się chce Przepraszam dziewczyny, mam zły dzien i nie mam się komu wygadac, bo mąż w pracy, zreszta on mówi, że za bardzo się nakrecam, a poza nim i wami nikt nie wie, że się staramy. Więc padło na was
Niestety faceci maja inny stosunek do starań, tak mi się przynajmniej wydaje z obserwacji - mój np. twierdzi że jak nie będziemy mieć drugiego dziecka to nic się nie stanie i nie ma w ogóle czym się przejmować.Wracam z pracy, myślałam że wszystkich tam dzisiaj powybijam, oczywiście nie okazałam tego, ale mialam jakieś nerwy i płacz pod wierzchem. Będę musiała porozmawiać z moim mężem jeszcze raz. Nie chcę żeby czekał z badaniem do lipca. Dla mnie to stracone 3 cykle... I jaki jest sens żebym ja się stymulowała.... wiem, że jest wiele czynników, że się nie udaje, ale jak mi lekarz mówi, że jest wszystko książkowo i prawdopodobnie podwójna owulacja była a tu nic z tego.... To wyć mi się chce Przepraszam dziewczyny, mam zły dzien i nie mam się komu wygadac, bo mąż w pracy, zreszta on mówi, że za bardzo się nakrecam, a poza nim i wami nikt nie wie, że się staramy. Więc padło na was
Ale piękny!! I jak dobrze widzę to chyba macha do forumowych ciotek Gratuluję pięknego synusia!!Kochane bylam dzis na wizycie i będę miała chłopczyka [emoji4]. Intuicja mnie nie zawiodła [emoji16]. Mały strasznie jest ruchliwy. Zobacz załącznik 850967