reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
@Kasienka3b u mnie testy owu wyglądały tak
IMG_2785.JPG

Załączniki

• IMG_2785.JPG
    IMG_2785.JPG
    352,1 KB · Wyświetleń: 130
reklama
Wracam z pracy, myślałam że wszystkich tam dzisiaj powybijam, oczywiście nie okazałam tego, ale mialam jakieś nerwy i płacz pod wierzchem. Będę musiała porozmawiać z moim mężem jeszcze raz. Nie chcę żeby czekał z badaniem do lipca. Dla mnie to stracone 3 cykle... I jaki jest sens żebym ja się stymulowała.... wiem, że jest wiele czynników, że się nie udaje, ale jak mi lekarz mówi, że jest wszystko książkowo i prawdopodobnie podwójna owulacja była a tu nic z tego.... To wyć mi się chce:( Przepraszam dziewczyny, mam zły dzien:( i nie mam się komu wygadac, bo mąż w pracy, zreszta on mówi, że za bardzo się nakrecam, a poza nim i wami nikt nie wie, że się staramy. Więc padło na was;)

Wracam z pracy, myślałam że wszystkich tam dzisiaj powybijam, oczywiście nie okazałam tego, ale mialam jakieś nerwy i płacz pod wierzchem. Będę musiała porozmawiać z moim mężem jeszcze raz. Nie chcę żeby czekał z badaniem do lipca. Dla mnie to stracone 3 cykle... I jaki jest sens żebym ja się stymulowała.... wiem, że jest wiele czynników, że się nie udaje, ale jak mi lekarz mówi, że jest wszystko książkowo i prawdopodobnie podwójna owulacja była a tu nic z tego.... To wyć mi się chce:( Przepraszam dziewczyny, mam zły dzien:( i nie mam się komu wygadac, bo mąż w pracy, zreszta on mówi, że za bardzo się nakrecam, a poza nim i wami nikt nie wie, że się staramy. Więc padło na was;)
Oj, czasami są takie dni. Warto się wtedy wyżalić. :) Rozumiem frustrację. :*

Niestety faceci maja inny stosunek do starań, tak mi się przynajmniej wydaje z obserwacji - mój np. twierdzi że jak nie będziemy mieć drugiego dziecka to nic się nie stanie i nie ma w ogóle czym się przejmować.
Porozmawiaj ze swoim na spokojnie, powiedz prosto z mostu, że zależy Ci aby zrobił te badania jak najszybciej, może to dla niego nie będzie problem i pójdzie wcześniej a Ty będziesz miała spokojniejszy głowę.
Wyglądać się zawsze dobrze :)

Dziekuje Wam za mile slowa forumowe ciocie [emoji4]Gin mówił na wizycie proszę popatrzeć jak synek macha do Pani :). Pewnie że macha do Was i pozdrawia. Po wizycie od razu pobieglam do sklepu kupić body [emoji14]. Taką miałam euforię [emoji16] i mam nadal [emoji4].

reklama
Dziewczyny a badalyscie sobie szyjkę przed @ jaka miałyście gdy się później okazało ze w ciąży jesteście? Bo ja jak zawsze badalam to miałam twarda , a teraz właśnie mam taką rozpulchniona :)

Do góry