reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Hej dziewczyny, dopisuje się do grupy testujących, a w zasadzie już zatestowane :) Biel porażająca, więc czekam na @ bo miała być dziś i rozpoczynam 9cs...

Cześć dziewczyny [emoji6] pisałam już na innym wątku, ale może wy mi coś doradzicie ;) jestem po poronieniu zatrzymanym, w grudniu miałam zabieg, od kwietnia wróciłam do starań, ale ze względu na plamienia przed miesiączką ginekolog podejrzewa niedomoge fazy lutealnej i dostałam luteinę podjezykowo 2x1 tab od 15 dc, w internecie czytam, że luteina wzięta przed owulacją może ją zachamowac czy to prawda? Owulację mam około 18 dc, cykle średnio 33 dniowe...

Wiecie co najbardziej boli jak wszystkim powiesz ... a za chwile musisz tłumaczyć czemu się nie udało :-/ jak sama tego nie wiesz ... ale będę się trzymać ,te 2 tyg przeznaczę na czytanie ,zdrowa dietę itd :-) taki mam plan :-) No i na czytanie Was :-*
Odpoczywaj !!!! I mysl pozytywnie bedzie dobrze!!!!!

Cześć dziewczyny [emoji6] pisałam już na innym wątku, ale może wy mi coś doradzicie ;) jestem po poronieniu zatrzymanym, w grudniu miałam zabieg, od kwietnia wróciłam do starań, ale ze względu na plamienia przed miesiączką ginekolog podejrzewa niedomoge fazy lutealnej i dostałam luteinę podjezykowo 2x1 tab od 15 dc, w internecie czytam, że luteina wzięta przed owulacją może ją zachamowac czy to prawda? Owulację mam około 18 dc, cykle średnio 33 dniowe...
Lekarz powinien włączyć luteine po monitoringu cyklu, albo chociaż po jednym usg w czasie kiedy "wypada owulacja" sprawdzić czy była i wtedy dać. Ja bym zmieniła lekarza. W ciemno to mozna się starać a nie leki dawać [emoji23][emoji13]

Lekarz powinien włączyć luteine po monitoringu cyklu, albo chociaż po jednym usg w czasie kiedy "wypada owulacja" sprawdzić czy była i wtedy dać. Ja bym zmieniła lekarza. W ciemno to mozna się starać a nie leki dawać [emoji23][emoji13]
To jest jeden z najlepszych ginekologów w moim mieście więc zmiana lekarza nie wchodzi w grę raczej...
Bardziej chodzi mi konkretnie o tą owulację czy luteina rzeczywiście może ją blokować...

To jest jeden z najlepszych ginekologów w moim mieście więc zmiana lekarza nie wchodzi w grę raczej...
Bardziej chodzi mi konkretnie o tą owulację czy luteina rzeczywiście może ją blokować...
Może. Wg mnie powinnaś mu zasugerować w takim razie że chcesz monitoring żeby wiedzieć czy Ci nie zablokuje przy długich cyklach owulacji.

reklama
Do góry