reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Ja w tym miesiącu nie kupuję, zrobię tak jak Pan de każe. W dniu spodziewanej miesiączki pójdę na betę. Za dużo kasy wydałam już na te testy, pora się opanować. Bo jak miałam to też codziennie mnie kusiło żeby zrobić. Pora się opanować. Jedynie w co inwestuję to testy owu bo idę na monitoring. Szkoda tylko że mój lekarz nie prowadzi pełnego monitoringu, tylko jedna wizyta. Zapisałam męża na badanie nasienia. Mam nadzieję że nie stchórzy i pójdzie.

marzenia mają wielką moc...

Ja w tym miesiącu nie kupuję, zrobię tak jak Pan de każe. W dniu spodziewanej miesiączki pójdę na betę. Za dużo kasy wydałam już na te testy, pora się opanować. Bo jak miałam to też codziennie mnie kusiło żeby zrobić. Pora się opanować. Jedynie w co inwestuję to testy owu bo idę na monitoring. Szkoda tylko że mój lekarz nie prowadzi pełnego monitoringu, tylko jedna wizyta. Zapisałam męża na badanie nasienia. Mam nadzieję że nie stchórzy i pójdzie.

Polecam apkę femometer tam możesz robić zdjęcia testom owu i ona je analizuje. Bardzo pomocna jest, mi bardzo dokładnie wyliczyła owu [emoji6]

[emoji166][emoji166] PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166]

Polecam apkę femometer tam możesz robić zdjęcia testom owu i ona je analizuje. Bardzo pomocna jest, mi bardzo dokładnie wyliczyła owu [emoji6]

Mi wystarczyłoby te testy, ale lekarz powiedział że musi mieć udowodnione trzy owulacja, dobre badanie nasienia męża to zrobi mi badanie drożności jajowodu, jeśli wszystko będzie ok zaczniemy typowe leczenie niepłodności.

Mi wystarczyłoby te testy, ale lekarz powiedział że musi mieć udowodnione trzy owulacja, dobre badanie nasienia męża to zrobi mi badanie drożności jajowodu, jeśli wszystko będzie ok zaczniemy typowe leczenie niepłodności.

Rozumiem, trzymam kciuki

Hej,
Ale dzien... udalo mi sie zapisac na usg w czwartek.. bedzie 7dc myslicie ze jest sens? W poniedzialek konczy mi sie waznosc skierowania... a mialam przyksc okolo 10 dc
I umowilam sie do endo-gin w nastepnym tygodniu !

Jak nie moglam sie doczekac @ tak teraz wizyt u lekarzy [emoji23]
Testujcie dziewczyny, testujcie i wracajcie z dobrymi wieściami i zarazajcie nas tu wszystkie;) trzymam kciuki:tak:
Gdyby to bylo takie proste...
Okresu dalej nie ma, ale uczucie jakby miał przyjść wzrasta. Czekamy do jutra, jutro lecę na betę. Nie wytrzymam do środy. ;)
Moze stres w związku z nowa praca i blokuje jednak @?
Oczywiacie trzymam kciuki zeby nie [emoji8]

reklama
Do góry