MatkaPolka85
Fanka BB :)
Wspomnisz moje słowa....Myślę,że Ci się udałoOkresu dalej nie ma, ale uczucie jakby miał przyjść wzrasta. Czekamy do jutra, jutro lecę na betę. Nie wytrzymam do środy.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wspomnisz moje słowa....Myślę,że Ci się udałoOkresu dalej nie ma, ale uczucie jakby miał przyjść wzrasta. Czekamy do jutra, jutro lecę na betę. Nie wytrzymam do środy.
Ja w tym miesiącu nie kupuję, zrobię tak jak Pan de każe. W dniu spodziewanej miesiączki pójdę na betę. Za dużo kasy wydałam już na te testy, pora się opanować. Bo jak miałam to też codziennie mnie kusiło żeby zrobić. Pora się opanować. Jedynie w co inwestuję to testy owu bo idę na monitoring. Szkoda tylko że mój lekarz nie prowadzi pełnego monitoringu, tylko jedna wizyta. Zapisałam męża na badanie nasienia. Mam nadzieję że nie stchórzy i pójdzie.
marzenia mają wielką moc...
Mi wystarczyłoby te testy, ale lekarz powiedział że musi mieć udowodnione trzy owulacja, dobre badanie nasienia męża to zrobi mi badanie drożności jajowodu, jeśli wszystko będzie ok zaczniemy typowe leczenie niepłodności.Polecam apkę femometer tam możesz robić zdjęcia testom owu i ona je analizuje. Bardzo pomocna jest, mi bardzo dokładnie wyliczyła owu [emoji6]
[emoji166][emoji166] PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166]
Mi wystarczyłoby te testy, ale lekarz powiedział że musi mieć udowodnione trzy owulacja, dobre badanie nasienia męża to zrobi mi badanie drożności jajowodu, jeśli wszystko będzie ok zaczniemy typowe leczenie niepłodności.
marzenia mają wielką moc...
Gdyby to bylo takie proste...Testujcie dziewczyny, testujcie i wracajcie z dobrymi wieściami i zarazajcie nas tu wszystkie trzymam kciuki
Moze stres w związku z nowa praca i blokuje jednak @?Okresu dalej nie ma, ale uczucie jakby miał przyjść wzrasta. Czekamy do jutra, jutro lecę na betę. Nie wytrzymam do środy.
4 dni. 8 dni po duphastonieA ile ci sie spoznia?
Przejmujesz brzuszek ! [emoji7]A u mnie w domu poród. Kotka rodzi. [emoji23]