reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
No właśnie już wzięłam inovox bo tylko to miałam a naprawdę była katastrofa. A tak to jeszcze paracetamol brałam jak była gorączka. Teraz gorączki nie ma na szczęście.

2018-08-31-003-005.jpg
Wiem, co czujesz. Mnie strasznie glowa od wczoraj boli, a juz w środę wracam do pracy. Zdrowiej kochana [emoji4]

reklama
Dziewczyny, czy test w 24 dc przy cyklach 28dniowych ma sens? mam problemy neurologiczne, jestem na lekach. Dziś wieczorem mam wizytę, pewno znów mi coś zapisze.. i wolałabym chociaż wstępnie coś wiedzieć...

Dziewczyny, czy test w 24 dc przy cyklach 28dniowych ma sens? mam problemy neurologiczne, jestem na lekach. Dziś wieczorem mam wizytę, pewno znów mi coś zapisze.. i wolałabym chociaż wstępnie coś wiedzieć...
To zalezy kiedy mialoby dojsc do zagniezdzenia. Mi cien cienia wyszedl 10 dpo, czyli jakies 5 dni przed @

Napisane na HUAWEI VNS-L31 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja dziś mam dopiero 18 dc. Na allegro zamówiłam już testy ciążowe i pewnie pojutrze przyjdą.Kupiłam 10 sztuk i coś mi sie zdaje,że będę szalała dziennie z tymi testami bo ja niecierpliwa strasznie jestem..Ciekawe do którego dc wytrzymam nim pierwszego sikańca zrobię:confused::p:D

Miałam sobie coś kupić na swoje urodziny..to kupiłam.Testy:D

Okresu dalej nie ma, ale uczucie jakby miał przyjść wzrasta. Czekamy do jutra, jutro lecę na betę. Nie wytrzymam do środy. ;)

Ja bym zatestowala. Moze pokazac cos albo byc za wczesnie bo wszystko zalezy kiedy bylo zagniezdzenie.

reklama
Ja dziś mam dopiero 18 dc. Na allegro zamówiłam już testy ciążowe i pewnie pojutrze przyjdą.Kupiłam 10 sztuk i coś mi sie zdaje,że będę szalała dziennie z tymi testami bo ja niecierpliwa strasznie jestem..Ciekawe do którego dc wytrzymam nim pierwszego sikańca zrobię:confused::p:D

Miałam sobie coś kupić na swoje urodziny..to kupiłam.Testy:D
Oj szalej.ja kupilam 10 zuzylam 7 .jeszcze zostaly 3.sa juz niepotrzebne.trzymam kciuki za 2 kreseczki u ciebie.
U mnie kolejny dzien z uporczywymi wymiotami.dzis wcisnelam sucha bulke .nawet obiad nie jestem w stanie ugotowac.tak mnie wtedy podnosi.Na szczescie mezulek gotuje .oj oby te wymioty szybko minely.trzymam za was kciuki.

Do góry