MatkaPolka85
Fanka BB :)
@Migdalove daję Ci kopniaczka w doopkę na szczęscie w związku z tą rozmową o pracę i jeszcze mocniejszego kopa za te II kreseczki które u Ciebie się pojawią lub za wspaniałą betę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
3mam kciukiDzięki dziewczyny! [emoji813] Ja już po rozmowie, miałam testy manualne, musiałam rozpoznać który konektor jest na obrazku. Taki stres, że chyba okres dostałam. [emoji23] A nie mam jak sprawdzić. Dopiero jak dojadę do domu to zobaczę. Teraz czekam na telefon w sprawie drugiego etapu rekrutacji, to już w firmie. Żebyśmy ja i mój narzeczony dostali się do tej firmy. Trzymajcie kciuki. Do końca tygodnia będę wiedziała.
Trzymam [emoji110][emoji110][emoji110] a jak sie dzisiaj czujesz? Przeziębienie puszcza? [emoji4]Dzięki dziewczyny! [emoji813] Ja już po rozmowie, miałam testy manualne, musiałam rozpoznać który konektor jest na obrazku. Taki stres, że chyba okres dostałam. [emoji23] A nie mam jak sprawdzić. Dopiero jak dojadę do domu to zobaczę. Teraz czekam na telefon w sprawie drugiego etapu rekrutacji, to już w firmie. Żebyśmy ja i mój narzeczony dostali się do tej firmy. Trzymajcie kciuki. Do końca tygodnia będę wiedziała.
Co ty, dzisiaj wstałam z takim spuchniętym gardłem, że ledwo mówiłam. Nos nie odpuszcza. Najgorsze, że do rodzinnego nie mogłam się dostać bo numerków zabrakło, nie ma miejsc.Trzymam [emoji110][emoji110][emoji110] a jak sie dzisiaj czujesz? Przeziębienie puszcza? [emoji4]
Współczuje [emoji20] a bierzesz cos? Czy przez mozliwosc ciazy nie?Co ty, dzisiaj wstałam z takim spuchniętym gardłem, że ledwo mówiłam. Nos nie odpuszcza. Najgorsze, że do rodzinnego nie mogłam się dostać bo numerków zabrakło, nie ma miejsc.
No właśnie już wzięłam inovox bo tylko to miałam a naprawdę była katastrofa. A tak to jeszcze paracetamol brałam jak była gorączka. Teraz gorączki nie ma na szczęście.Współczuje [emoji20] a bierzesz cos? Czy przez mozliwosc ciazy nie?