reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Dobry wieczór chciałam.sie przywitać i dołączyć do waszego grona
Jestem mama dwóch chłopców 10 I 5,5 lat parę tygodni temu wyciaglam spirale i staramy się o dzidziusia.Zostal mi tydzień do miesiączki.
Od wczoraj mam kłucia,piersi obrzmiale i bolace od 4 dni.No nic czas pokaże czy się udało

reklama
Jestem mama dwóch chłopców 10 I 5,5 lat parę tygodni temu wyciaglam spirale i staramy się o dzidziusia.Zostal mi tydzień do miesiączki.
Od wczoraj mam kłucia,piersi obrzmiale i bolace od 4 dni.No nic czas pokaże czy się udało
Witaj.Powodzenia życzę;)

Hej, rozgość się:) no to teraz tylko trzymać kciuki żeby się udało :)

Dziewczynki szybkie pytanie, od jakis 4 dn jestem przeziebiona. Miesiaczki miewam miedzy 28 a 32 ostatnio czesciej 28. Wlasnie zrobilam test odrazu pokazala sie 1 rozowawa krecha mialam juz go wyrzucic gdy ta druga zaczela sie przebijac, jest blada. Minelo moze z 3 min od pojawiania sie tej drugiej, czy tez tak mialyscie. Czy spoznia wam sie przy przeziebieniu ( dawno nie bylam chora)

Dziękuję dziewczyny! Sama nie mogę w to jeszcze uwierzyć, nierealne zupełnie. Mimo pozytywnego testu dalej sprawdzam co chwile czy @ się nie pojawiła. Ale że mnie jest panIkara..
Normalne są bóle brzucha? W pewnych momentach jak zaboli to czuje ze się rozpruje. Musze się wtedy położyć i dopiero mija
Dziś zaczynam wg aplikacji 6 tydzień. Jutro zrobię kolejny test, bo chce zobaczyć pewne ciemne kreski. I pewnie pójdę do lekarza. Czy wydaje się Wam to za wcześnie?
Raz jeszcze dzięki za gratulacje, ogromnie mam życzę żebyście i Wy zobaczyly 2 kreski! ;*

Dziewczynki szybkie pytanie, od jakis 4 dn jestem przeziebiona. Miesiaczki miewam miedzy 28 a 32 ostatnio czesciej 28. Wlasnie zrobilam test odrazu pokazala sie 1 rozowawa krecha mialam juz go wyrzucic gdy ta druga zaczela sie przebijac, jest blada. Minelo moze z 3 min od pojawiania sie tej drugiej, czy tez tak mialyscie. Czy spoznia wam sie przy przeziebieniu ( dawno nie bylam chora)
Bardzo wczesna ciąża najprawdopodobniej. Do 5 minut pokazuje się druga kreska :)
Tak wyglądał mój pierwszy test :) beta w tym dniu wyniosła 9.27 :)
Na górze pierwszy test, na dole z następnego dnia :)
Także powtórz test jutro / pojutrze :)
I po cichu gratuluję :)
289e2c3f0be5cbd6a899425b085ccb0a.jpg

ckai9jcg3ugxsgdl.png

atdcx1hp69ts3ous.png

reklama
Dziękuję dziewczyny! Sama nie mogę w to jeszcze uwierzyć, nierealne zupełnie. Mimo pozytywnego testu dalej sprawdzam co chwile czy @ się nie pojawiła. Ale że mnie jest panIkara..
Normalne są bóle brzucha? W pewnych momentach jak zaboli to czuje ze się rozpruje. Musze się wtedy położyć i dopiero mija
Dziś zaczynam wg aplikacji 6 tydzień. Jutro zrobię kolejny test, bo chce zobaczyć pewne ciemne kreski. I pewnie pójdę do lekarza. Czy wydaje się Wam to za wcześnie?
Raz jeszcze dzięki za gratulacje, ogromnie mam życzę żebyście i Wy zobaczyly 2 kreski! ;*
Kochana ból brzucha normalny :) przejdzie :)
Ja byłam u lekarza 6t1dz ale po prenatalnych i teraz połówkowe potwierdziły to był 7t2d i było już serduszko :) tylko ja miałam bardzo szybko owulację i zagnieżdżanie :)

ckai9jcg3ugxsgdl.png

atdcx1hp69ts3ous.png

Do góry