1
174974
Gość
A u nas aktywna niedziela, spacer kilku kilometrowy po Malborku, potem rowerem dookoła wsi. W naszym domu góruje reggae.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tez bylismy z mezem na spacerkuA u nas aktywna niedziela, spacer kilku kilometrowy po Malborku, potem rowerem dookoła wsi. W naszym domu góruje reggae.
Oooo, a mi się marzy mały wypad do Malborka Byłam tylko jako dziecko, a w sumie jest niedaleko, więc chyba się w tym miesiącu wybiorę w Twoje rejonyA u nas aktywna niedziela, spacer kilku kilometrowy po Malborku, potem rowerem dookoła wsi. W naszym domu góruje reggae.
Mi przy tych wahaniach nastrojów wcale nie było do śmiechu. Teraz chce mi się śmiać. Strasznie nieznośna się zrobiłam. Normalnie nie panuje nad sobą chwilami. Chyba jogę zacznę ćwiczyć. Maskara jakaś. Wlałam sobie olejek z trawą cytrynową i już nie czuje piwa przynajmniej.Wiem ze jesteś zla, ale to troche zabawne
Ciąża bez wątpienia [emoji7] gratulacje !!Co myslicie? Test robiony po kilkukrotnym wcześniejszym oddaniu moczu
Pilnuj się. Ja przez takie wymioty dwa razy wylądowałam na lekach przeciwwymiotnych w ciąży. I w sumie dobrze. Teraz w tej ciąży prawie 5kg spadłam z wagiMnie za to mecza mdłości a od 3 dni wymioty dzis juz zaliczylam 10 raz.nic nie moge zjeść.tylko pije wode malymi łykami aby sie nie odwodnic.Tak tez mialam jak bylam w ciazy z dziecmi.uwierzcie mi masakra.nie mam na nic siły.
Moja córka uwielbia wiec siła rzeczy słuchamy. Chociaż przyznaje, że i mi co raz bardziej się podoba.
U mnie 4 dni do @ i zero objawów