Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O już tutaj dołączyłas ?) ja jestem w staraczkach 1 połowa 2020@Elodia ten śluz może być dobrym znakiem. Mocno trzymam kciuki. Ja też mam nadzieję, że do jesieni już się uda, najbardziej to bym chciała dziecko wiosenne.
Raczej wątpięOby to była ostatnia @
O już tutaj dołączyłas ?) ja jestem w staraczkach 1 połowa 2020
My celowaliśmy od stycznia wzwyż, ale póki co, raczej zanosi się na to że dzidzi będzie najwczesniej lutowe. Aczkolwiek czekam na @, we wtorek powinna być.Jestem [emoji16]
@Elodia, majowe dziecko super, ale na razie będę celować w lutowe [emoji4] a wyjdzie jak wyjdzie.
My celowaliśmy od stycznia wzwyż, ale póki co, raczej zanosi się na to że dzidzi będzie najwczesniej lutowe. Aczkolwiek czekam na @, we wtorek powinna być.
Hehe zobacyzmy :-)A tu bum, niespodzianka i masz styczeń [emoji106] Jeszcze jesteś w grze [emoji16]
Aa przepraszam dziewczyny, ale muszę wam się wcisnąć w wątek !!! Byłyśmy razem na lipcowkach 2018 ) ale ja wtedy też poroniłam, udało mi się być na sierpniowych 2019, szczęśliwe urodziłam wcześniaka prawie 2 msc przed czasem, ale naszczescie wszystko jest w porządku i rośnie mi mały urwis [emoji85] 14 czerwca będzie miał rok ! )Można dołączyć? :-)
Byłam tu nawet kiedyś, na staraczkach 2017, i na 2018 przez krotką chwilę... 2,5 roku temu stracilam ciążę. Zmienilam pracę, i dopiero teraz możemy zaczac starania na nowo. Wlasciwie, to już zaczelismy. Dzisiaj zaczyna się 18 dc, już po owulacji kilka dni, no zobaczymy. 1 cykl starań na luzie i pewnie, następne też, oby jak najmniej tych cykli :-)
W sumie, jesli nie liczyć przerwy w staraniach, to już ponad 3 lata czekamy.
Siemka :-)Aa przepraszam dziewczyny, ale muszę wam się wcisnąć w wątek !!! Byłyśmy razem na lipcowkach 2018 ) ale ja wtedy też poroniłam, udało mi się być na sierpniowych 2019, szczęśliwe urodziłam wcześniaka prawie 2 msc przed czasem, ale naszczescie wszystko jest w porządku i rośnie mi mały urwis [emoji85] 14 czerwca będzie miał rok ! )
Czekam na twoje dwie kreski, będę mocno trzymała kciuki !! :*