reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
@Elodia ten śluz może być dobrym znakiem. Mocno trzymam kciuki. Ja też mam nadzieję, że do jesieni już się uda, najbardziej to bym chciała dziecko wiosenne.

reklama
@Beenka mi tam już wszystko jedno, z jakiej pory roku dzidzia będzie, byleby w ogóle była, ale np mojemu M, marzy się dzidzia majowa. A to tak tłumaczy, że w maju to już w miarę cieplo i moznaby od razu na dłuższe spacerki śmigać, itp itd. On to ogolnie bardzo wiosnę lubi. Ale jesli majowe, to musialabym jeszcze @ w sierpniu dostac, o zgrozo, tyyyyle czasu!

Co do objawów, to jeszcze jedynie cos ostatnio sporo senna jestem, ale nie no, w brzuchu mnie gniecie jak zawsze przed @, także zobaczymy. Cyce pobolewają standardowo jak przed @.

A tu bum, niespodzianka i masz styczeń [emoji106] Jeszcze jesteś w grze [emoji16]
Hehe zobacyzmy :-)
Z objawów ewentulanie dających do myślenia, masakryczne wrecz wzdęcia mma od kilku dni. I kłucie raz po prawej, raz po lewej stronie podbrzusza, no i ta spora ilość śluzu. Lekko wrażliwsze sutki, a cyce bolą mniej więcej jak przed @. Jedyne co mnie jeszcze zastanawia, to fakt, że ból cyców pojaiwl się okolo 14:15 dc. Z reguly cyce zacyznaly boleć mnie nieco później.

No ale wszystkie te objayw równie dobrze mogą wskazywać na nadchodzącą @.

We wtorek zatestuję :-)

Można dołączyć? :-)

Byłam tu nawet kiedyś, na staraczkach 2017, i na 2018 przez krotką chwilę... 2,5 roku temu stracilam ciążę. Zmienilam pracę, i dopiero teraz możemy zaczac starania na nowo. Wlasciwie, to już zaczelismy. Dzisiaj zaczyna się 18 dc, już po owulacji kilka dni, no zobaczymy. 1 cykl starań na luzie i pewnie, następne też, oby jak najmniej tych cykli :-)
W sumie, jesli nie liczyć przerwy w staraniach, to już ponad 3 lata czekamy.
Aa przepraszam dziewczyny, ale muszę wam się wcisnąć w wątek !!! Byłyśmy razem na lipcowkach 2018 :)) ale ja wtedy też poroniłam, udało mi się być na sierpniowych 2019, szczęśliwe urodziłam wcześniaka prawie 2 msc przed czasem, ale naszczescie wszystko jest w porządku i rośnie mi mały urwis [emoji85] 14 czerwca będzie miał rok ! ;))
Czekam na twoje dwie kreski, będę mocno trzymała kciuki !! :*

reklama
Aa przepraszam dziewczyny, ale muszę wam się wcisnąć w wątek !!! Byłyśmy razem na lipcowkach 2018 :)) ale ja wtedy też poroniłam, udało mi się być na sierpniowych 2019, szczęśliwe urodziłam wcześniaka prawie 2 msc przed czasem, ale naszczescie wszystko jest w porządku i rośnie mi mały urwis [emoji85] 14 czerwca będzie miał rok ! ;))
Czekam na twoje dwie kreski, będę mocno trzymała kciuki !! :*
Siemka :-)

Pamiętam, jak się po stracie wspólnie wpsierałyśmy :-)

Gratuluję malucha. Liczę na to, że w przyszlym roku będę sama się chwlaiła dzidziusiem.

Do góry