reklama
Elodia
Fanka BB :)
@Beenka mi tam już wszystko jedno, z jakiej pory roku dzidzia będzie, byleby w ogóle była, ale np mojemu M, marzy się dzidzia majowa. A to tak tłumaczy, że w maju to już w miarę cieplo i moznaby od razu na dłuższe spacerki śmigać, itp itd. On to ogolnie bardzo wiosnę lubi. Ale jesli majowe, to musialabym jeszcze @ w sierpniu dostac, o zgrozo, tyyyyle czasu!
Co do objawów, to jeszcze jedynie cos ostatnio sporo senna jestem, ale nie no, w brzuchu mnie gniecie jak zawsze przed @, także zobaczymy. Cyce pobolewają standardowo jak przed @.
Co do objawów, to jeszcze jedynie cos ostatnio sporo senna jestem, ale nie no, w brzuchu mnie gniecie jak zawsze przed @, także zobaczymy. Cyce pobolewają standardowo jak przed @.
xnightfall94
O już tutaj dołączyłas ?) ja jestem w staraczkach 1 połowa 2020@Elodia ten śluz może być dobrym znakiem. Mocno trzymam kciuki. Ja też mam nadzieję, że do jesieni już się uda, najbardziej to bym chciała dziecko wiosenne.
IrenaX
Raczej wątpięOby to była ostatnia @
O już tutaj dołączyłas ?) ja jestem w staraczkach 1 połowa 2020
Jestem [emoji16]
@Elodia, majowe dziecko super, ale na razie będę celować w lutowe [emoji4] a wyjdzie jak wyjdzie.
Elodia
My celowaliśmy od stycznia wzwyż, ale póki co, raczej zanosi się na to że dzidzi będzie najwczesniej lutowe. Aczkolwiek czekam na @, we wtorek powinna być.Jestem [emoji16]
@Elodia, majowe dziecko super, ale na razie będę celować w lutowe [emoji4] a wyjdzie jak wyjdzie.
My celowaliśmy od stycznia wzwyż, ale póki co, raczej zanosi się na to że dzidzi będzie najwczesniej lutowe. Aczkolwiek czekam na @, we wtorek powinna być.
A tu bum, niespodzianka i masz styczeń [emoji106] Jeszcze jesteś w grze [emoji16]
Elodia
Hehe zobacyzmy :-)A tu bum, niespodzianka i masz styczeń [emoji106] Jeszcze jesteś w grze [emoji16]
Z objawów ewentulanie dających do myślenia, masakryczne wrecz wzdęcia mma od kilku dni. I kłucie raz po prawej, raz po lewej stronie podbrzusza, no i ta spora ilość śluzu. Lekko wrażliwsze sutki, a cyce bolą mniej więcej jak przed @. Jedyne co mnie jeszcze zastanawia, to fakt, że ból cyców pojaiwl się okolo 14:15 dc. Z reguly cyce zacyznaly boleć mnie nieco później.
No ale wszystkie te objayw równie dobrze mogą wskazywać na nadchodzącą @.
We wtorek zatestuję :-)
paulina1994
Aa przepraszam dziewczyny, ale muszę wam się wcisnąć w wątek !!! Byłyśmy razem na lipcowkach 2018 ) ale ja wtedy też poroniłam, udało mi się być na sierpniowych 2019, szczęśliwe urodziłam wcześniaka prawie 2 msc przed czasem, ale naszczescie wszystko jest w porządku i rośnie mi mały urwis [emoji85] 14 czerwca będzie miał rok ! )Można dołączyć? :-)
Byłam tu nawet kiedyś, na staraczkach 2017, i na 2018 przez krotką chwilę... 2,5 roku temu stracilam ciążę. Zmienilam pracę, i dopiero teraz możemy zaczac starania na nowo. Wlasciwie, to już zaczelismy. Dzisiaj zaczyna się 18 dc, już po owulacji kilka dni, no zobaczymy. 1 cykl starań na luzie i pewnie, następne też, oby jak najmniej tych cykli :-)
W sumie, jesli nie liczyć przerwy w staraniach, to już ponad 3 lata czekamy.
Czekam na twoje dwie kreski, będę mocno trzymała kciuki !! :*
reklama
Elodia
Siemka :-)Aa przepraszam dziewczyny, ale muszę wam się wcisnąć w wątek !!! Byłyśmy razem na lipcowkach 2018 ) ale ja wtedy też poroniłam, udało mi się być na sierpniowych 2019, szczęśliwe urodziłam wcześniaka prawie 2 msc przed czasem, ale naszczescie wszystko jest w porządku i rośnie mi mały urwis [emoji85] 14 czerwca będzie miał rok ! )
Czekam na twoje dwie kreski, będę mocno trzymała kciuki !! :*
Pamiętam, jak się po stracie wspólnie wpsierałyśmy :-)
Gratuluję malucha. Liczę na to, że w przyszlym roku będę sama się chwlaiła dzidziusiem.