reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Nie ważne, jedna czy dwie, ważne że mówi że się udało!!![emoji256][emoji256][emoji256][emoji256][emoji3059]
Czy się udało zobaczymy tak za tydzień lub dwa myślę, bo ja już tak wolę sceptycznie podchodzić, ostatnio do 7tc ciąże prawie miałam i też żadnego pęcherzyka ani nic. Pozostaje trzymam kciuki i mieć nadzieję, że jak już coś to będzie dobrze. Jutro beta rozwieje wszelkie wątpliwości, a jak będzie negatywna to dopiero będę zła że takie testy też mnie oszukują xD

reklama
Rozumiem Twoje nastawienie. To małymi kroczkami, trzymam kciuki za pęcherzyk, a później już zleci!!!
Czy się udało zobaczymy tak za tydzień lub dwa myślę, bo ja już tak wolę sceptycznie podchodzić, ostatnio do 7tc ciąże prawie miałam i też żadnego pęcherzyka ani nic. Pozostaje trzymam kciuki i mieć nadzieję, że jak już coś to będzie dobrze. Jutro beta rozwieje wszelkie wątpliwości, a jak będzie negatywna to dopiero będę zła że takie testy też mnie oszukują xD

A dziękuję, rośniemy. Jak ogonek nie odpadnie to bedzie drugi chłopak. Jak narazie wszystko dobrze, leci 18tc.
A u Ciebie jak tam kochana? :)
20190828_170145.jpeg

Ja jestem 97 rocznik więc miałam już sporo więcej szczepień niż mąż z 88 rocznika. :)
No niestety nasz rocznik 88 nie mial jeszcze tak dobrze. Ja na szczescie ospe przeszlam i dziękować Bogu bo W 20tc teraz Julia przeciez zlapala ospe na 3 dni przed wigilia. Najgorszym scenariuszem dla mnie moglby byc polpasiec.

No niestety nasz rocznik 88 nie mial jeszcze tak dobrze. Ja na szczescie ospe przeszlam i dziękować Bogu bo W 20tc teraz Julia przeciez zlapala ospe na 3 dni przed wigilia. Najgorszym scenariuszem dla mnie moglby byc polpasiec.
Mój mąż też miał ospe, ja to mam wielką nadzieję, że nie złapie nigdy. :D

Te są niby lepsze bo jest napisane, że badali pod kątem czułości na inne hormony nawet przy stężeniu LH 500miu/ml wychodziły testy negatywne. Więc jest duże prawdopodobieństwo, że się nie myli. Zobaczymy co pokaże jutro rano.
Trzeba być dobrej myśli.
Mam jednak wielka nadzieje, ze tym razem bd dobrze. Życzę Ci tego Gosiu z całego serca.

reklama
Cześć.
Znów mnie chwilę nie było. Aleks sierpień w domu.
Od jutra nowe przedszkole, masa pracy, a i Maja ma trochę gorszy okres.
Co tam słychać? Które zobaczyły dwie kreski na teście ciążowym ?
Co nowego? Bo nie dam rady przeczytać i nadrobić :(
Ja melduję, że właśnie zaczynamy starania o trzeciego bąbla! Zobacz załącznik 1016944
Powodzenia Kochana❤️ Fajnie, ze wróciłaś ❤️

Do góry