reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Ja pierdziele normalnie jakiś cholerny pech.. rano zepsuł mi się termometr owulacyjny. Latam po aptekach ale nigdzie nie ma.takiego samego ani jakiegokolwiek z dwoma.miejscami po przecinku. A na zamówienie dopiero w pn. A owulacja jakoś w weekend niby ma.byc..
No szlag mnie dzisiaj trafi
No to w weekend seks i po problemie :)

reklama
Czy jest możliwe ze na usg może jeszce nie być widać pęcherzyka ciazowego a mieć już jakieś objawy ciąży?
Ja w ciąży nigdy nie byłam ale objawy raczej pojawiają się po spodziewanym terminie @ lub w jej okolicy resztę płata nasz umysł :) po prostu musi dojść do zagnieżdżenia aby był skok hormonów bo to one powodują objawy.
Który masz dc? Jakiś objaw?

Masz możliwość skonsultowania się u innego lekarza? Bo według mnie to jest bardzo wątpliwy wynik, skoro jedne przeciwciała masz w normie, drugie są lekko przekroczone, a stanu zapalnego nie ma. Szkoda żebyś się stresowała nietrafioną diagnozą. Drążę ten temat, bo u mnie w rodzinie lekarz nie potwierdzał Hashimoto jeżeli nie widział stanu zapalnego tarczycy, bo to na tym ta choroba polega.
Chyba coś w tym jest. Bo ja tez miałam po straconej ciąży podwyższone przeciwciała, tsh 2,1 - tarczyca ok. U mnie nie stwierdzino hashimoto. AntyTG miałam ponad 300 (możliwe ze ciąża była tego powodem)

Cześć :)
Odebrałam swoje wyniki dziś no i tak jak myślałam:
Tsh 3,65
Anty tg 160
Anty tpo 166
Ft3 3.15
Ft4 1,01
Poradzcie coś, jaki powinien być stosunek tych ft? No nie znam się..[emoji15]
No i cykl znowu 22 dni :/

reklama
Ja w ciąży nigdy nie byłam ale objawy raczej pojawiają się po spodziewanym terminie @ lub w jej okolicy resztę płata nasz umysł :) po prostu musi dojść do zagnieżdżenia aby był skok hormonów bo to one powodują objawy.
Który masz dc? Jakiś objaw?
Mam 22 dc, piersi dziwnie ciepłe, tkliwe, zmęczenie, ciągle senna, mdłości

Do góry