reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
A no i a propo lekarza, to umówiłam się juz dziewczyny na poniedziałek do endokrynologa na 8 rano :) komplet badan bede miała już ze sobą, więc mam nadzieję że bedzie od razu mogla mi już powiedzieć co i jak i wdrożyć leczenie

reklama
Dziewczyny które korzystają z ovufriend możecie mi powiedzieć jak to jest z szyjka? Jak ja tam oznaczać? Kiedy nisko, kiedy wysoko? Chodzi mi o to że jeśli jest dla.mnie mocno wyczuwalna w okresie owulacji to ja oznaczam ja "nisko" nie wiem czy to dobrze. Bo kiedy głębiej muszę jej szukać oznaczam "wysoko" a mimo testów owulacyjnych i oznaczeń zaznaczył mi dopiero teraz owulacje W 36dniu cyklu.

Dziewczyny które korzystają z ovufriend możecie mi powiedzieć jak to jest z szyjka? Jak ja tam oznaczać? Kiedy nisko, kiedy wysoko? Chodzi mi o to że jeśli jest dla.mnie mocno wyczuwalna w okresie owulacji to ja oznaczam ja "nisko" nie wiem czy to dobrze. Bo kiedy głębiej muszę jej szukać oznaczam "wysoko" a mimo testów owulacyjnych i oznaczeń zaznaczył mi dopiero teraz owulacje W 36dniu cyklu.
Dokładnie jak musisz daleko wsadzić palucha to jest "wysoko" :)

Cześć dziewczyny. Długo nic nie pisałam bo chciałam odpocząć od forum. Myślałam że jak oczyszcze umysł o myśleniu o dziecku to pomoże ale niestety bez rezultatu. Jestem już tymi staraniami wykończona .... Tym bardziej że ostatnim czasie trzy koleżanki z pracy zaszły w ciążę,to mnie jeszcze bardziej podłamało. Jestem dwa dni przed @ i oczywiście biel na teście :( musialam się trochę wyżalić , bo z mężem nie rozmawiamy o tym . Udaje przed nim że nic się nie dzieje a w duszy krzyczę z żalu :( planuje znowu iść do lekarza ... Niby wszystko ok ale zajść nie potrafię ...

Cześć dziewczyny. Długo nic nie pisałam bo chciałam odpocząć od forum. Myślałam że jak oczyszcze umysł o myśleniu o dziecku to pomoże ale niestety bez rezultatu. Jestem już tymi staraniami wykończona .... Tym bardziej że ostatnim czasie trzy koleżanki z pracy zaszły w ciążę,to mnie jeszcze bardziej podłamało. Jestem dwa dni przed @ i oczywiście biel na teście :( musialam się trochę wyżalić , bo z mężem nie rozmawiamy o tym . Udaje przed nim że nic się nie dzieje a w duszy krzyczę z żalu :( planuje znowu iść do lekarza ... Niby wszystko ok ale zajść nie potrafię ...
Przy długich staraniach najlepiej wybrać klinikę niepłodności :) myślę, że oni szybciej coś pomogą :)

Ja też się tego obawiałam ale sama zrobiłam sobie badania tarczycowe noi wyszło tsh dużo za wysokie. Przynajmniej poznaliśmy przyczynę że nie wychodzi ( o ile jest to jedyny powód) jak naradzie lecze tarczyce i niedługo zobaczymy jeśli dalej nie zaskoczy będą kolejne badania. Lepiej je robić i wiedzieć co leczyć bo czasami okazuje się że jest to zwykły drobiazg gdzie jedne tabletki pomogą.
Muszę wreszcie umówić się do lekarza. Jakoś powstrzymuje mnie pójście do lekarza obawa że coś jest nie tak ....

Badania masz już porobione czy dopiero robisz?
A no i a propo lekarza, to umówiłam się juz dziewczyny na poniedziałek do endokrynologa na 8 rano :) komplet badan bede miała już ze sobą, więc mam nadzieję że bedzie od razu mogla mi już powiedzieć co i jak i wdrożyć leczenie

Ja też się tego obawiałam ale sama zrobiłam sobie badania tarczycowe noi wyszło tsh dużo za wysokie. Przynajmniej poznaliśmy przyczynę że nie wychodzi ( o ile jest to jedyny powód) jak naradzie lecze tarczyce i niedługo zobaczymy jeśli dalej nie zaskoczy będą kolejne badania. Lepiej je robić i wiedzieć co leczyć bo czasami okazuje się że jest to zwykły drobiazg gdzie jedne tabletki pomogą.
Ja też zrobiłam sobie badania tarczycowe i są ok

Ostatnia edycja:
reklama
Moja kolezanka tez miala nieunormowana tarczyce do tego ma hashimoto, po pol roku brania lekow jest ciaza i teraz wyniki ma ksiazkowe w ciazy bez brania lekow

Do góry