reklama
Dziewczyny które korzystają z ovufriend możecie mi powiedzieć jak to jest z szyjka? Jak ja tam oznaczać? Kiedy nisko, kiedy wysoko? Chodzi mi o to że jeśli jest dla.mnie mocno wyczuwalna w okresie owulacji to ja oznaczam ja "nisko" nie wiem czy to dobrze. Bo kiedy głębiej muszę jej szukać oznaczam "wysoko" a mimo testów owulacyjnych i oznaczeń zaznaczył mi dopiero teraz owulacje W 36dniu cyklu.
Dokładnie jak musisz daleko wsadzić palucha to jest "wysoko"Dziewczyny które korzystają z ovufriend możecie mi powiedzieć jak to jest z szyjka? Jak ja tam oznaczać? Kiedy nisko, kiedy wysoko? Chodzi mi o to że jeśli jest dla.mnie mocno wyczuwalna w okresie owulacji to ja oznaczam ja "nisko" nie wiem czy to dobrze. Bo kiedy głębiej muszę jej szukać oznaczam "wysoko" a mimo testów owulacyjnych i oznaczeń zaznaczył mi dopiero teraz owulacje W 36dniu cyklu.
Cześć dziewczyny. Długo nic nie pisałam bo chciałam odpocząć od forum. Myślałam że jak oczyszcze umysł o myśleniu o dziecku to pomoże ale niestety bez rezultatu. Jestem już tymi staraniami wykończona .... Tym bardziej że ostatnim czasie trzy koleżanki z pracy zaszły w ciążę,to mnie jeszcze bardziej podłamało. Jestem dwa dni przed @ i oczywiście biel na teście
musialam się trochę wyżalić , bo z mężem nie rozmawiamy o tym . Udaje przed nim że nic się nie dzieje a w duszy krzyczę z żalu
planuje znowu iść do lekarza ... Niby wszystko ok ale zajść nie potrafię ...
Przy długich staraniach najlepiej wybrać klinikę niepłodnościCześć dziewczyny. Długo nic nie pisałam bo chciałam odpocząć od forum. Myślałam że jak oczyszcze umysł o myśleniu o dziecku to pomoże ale niestety bez rezultatu. Jestem już tymi staraniami wykończona .... Tym bardziej że ostatnim czasie trzy koleżanki z pracy zaszły w ciążę,to mnie jeszcze bardziej podłamało. Jestem dwa dni przed @ i oczywiście biel na teściemusialam się trochę wyżalić , bo z mężem nie rozmawiamy o tym . Udaje przed nim że nic się nie dzieje a w duszy krzyczę z żalu
planuje znowu iść do lekarza ... Niby wszystko ok ale zajść nie potrafię ...
Tinia
Fanka BB :)
Ja też się tego obawiałam ale sama zrobiłam sobie badania tarczycowe noi wyszło tsh dużo za wysokie. Przynajmniej poznaliśmy przyczynę że nie wychodzi ( o ile jest to jedyny powód) jak naradzie lecze tarczyce i niedługo zobaczymy jeśli dalej nie zaskoczy będą kolejne badania. Lepiej je robić i wiedzieć co leczyć bo czasami okazuje się że jest to zwykły drobiazg gdzie jedne tabletki pomogą.
Muszę wreszcie umówić się do lekarza. Jakoś powstrzymuje mnie pójście do lekarza obawa że coś jest nie tak ....
Tinia
Badania masz już porobione czy dopiero robisz?
A no i a propo lekarza, to umówiłam się juz dziewczyny na poniedziałek do endokrynologa na 8 ranokomplet badan bede miała już ze sobą, więc mam nadzieję że bedzie od razu mogla mi już powiedzieć co i jak i wdrożyć leczenie
starajaca2018
Ja też zrobiłam sobie badania tarczycowe i są okJa też się tego obawiałam ale sama zrobiłam sobie badania tarczycowe noi wyszło tsh dużo za wysokie. Przynajmniej poznaliśmy przyczynę że nie wychodzi ( o ile jest to jedyny powód) jak naradzie lecze tarczyce i niedługo zobaczymy jeśli dalej nie zaskoczy będą kolejne badania. Lepiej je robić i wiedzieć co leczyć bo czasami okazuje się że jest to zwykły drobiazg gdzie jedne tabletki pomogą.
Ostatnia edycja:
doomi03
Badania masz już porobione czy dopiero robisz?
Mam już porobione tsh, ft3,ft4, anty-tpo
reklama
madziolina_p
Moja kolezanka tez miala nieunormowana tarczyce do tego ma hashimoto, po pol roku brania lekow jest ciaza i teraz wyniki ma ksiazkowe w ciazy bez brania lekow