reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
No tylko ja miałam objawy zagnieżdżania. Tzn wtedy nie miałam pewności że to to [emoji12][emoji23] ale zrobiłam test bo mnie to męczył i aż mnie zatkało [emoji23][emoji12][emoji85]
Wiem że przy trzecich staraniach znając mnie i moją cierpliwość znów na testy ciążowe tonę wydam hahahaha [emoji85][emoji85][emoji85]
Jakie miałaś objawy zagniezdzenie? Jakoś ból jajników podbrzusze plamienie ?

reklama
Zaczęło się jakieś 6 dni po owu. Najpierw ból jak na miesiączkę i ciągnięcie w jajnikach. Następny dzień z kolei co chwila do kibelka biegalan, ale zapalenie pęcherza odpadalo bo nic nie bolało ani nie piekło [emoji23][emoji85] i to mi dało do myślenia [emoji85][emoji23]
Co czulas? I ile po owulacji??

Dokładnie. :)

Ja właśnie nie chcę w ten dzień robić testów. ;) Nie chcę się niepotrzebnie zasmucać przez ten dzień jakby wyszedł negatyw.
Kiedy planujesz zrobic? Mi wypada @ 3.06 wiec chce zrobic chociaz te 2 dni przed znajac mnie to ja juz tydz przed bede testować i tak jak koleżanki wydam fortunę na testy[emoji1787] najlepsze w tym wszystkim jest to ze gdyby istniało przenosne usg co widzi wszystko nawet pyłek chcialabym to miec[emoji23]

Zaczęło się jakieś 6 dni po owu. Najpierw ból jak na miesiączkę i ciągnięcie w jajnikach. Następny dzień z kolei co chwila do kibelka biegalan, ale zapalenie pęcherza odpadalo bo nic nie bolało ani nie piekło [emoji23][emoji85] i to mi dało do myślenia [emoji85][emoji23]
Hmm ja mam tak od 2 dni mozliwe by bylo ze owu mialam wczesniej??? Hmmm

reklama
Kiedy planujesz zrobic? Mi wypada @ 3.06 wiec chce zrobic chociaz te 2 dni przed znajac mnie to ja juz tydz przed bede testować i tak jak koleżanki wydam fortunę na testy[emoji1787] najlepsze w tym wszystkim jest to ze gdyby istniało przenosne usg co widzi wszystko nawet pyłek chcialabym to miec[emoji23]
Ja planuje zrobić 14dpo, czyli to będzie 2 lub 3 czerwca. :)

Do góry