reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
U mnie dzis 39 dc i powódź plodnego śluzu z lekko białym i mocne klucie po lewej stronie. Takze ten.. ja juz nic z tego nie rozumiem :( jestem już zalamana. Myslalam ze jutro będę testowac a tu chyba nie ma sensu :/
Tyle czasu juz czekam :(

reklama
Wesołych świąt kochane! Wszystkim Wam życzę zdrowia, szczęścia, radości z życia, jeszcze więcej miłości! Staraczkom życzę abyście jak najszybciej ujrzały dwie kreseczki na teście, naszym kochanym ciężaróweczkom spokojnej ciąży, niech maluszki rosną zdrowo a Wam jak najmniej dokuczały ciążowe dolegliwości. A już szczęśliwym mamom pociechy z dzieci, aby rosły jak na drożdzach i były zdrowe, to najważniejsze!
2919ccfd79498371a9e3348ba495afc0.jpg

Kochane moje, zobaczcie! [emoji173]️ mam najpiekniejszy prezent na świecie! Od razu poleciałam po malutkie skarpetki i pudełeczka by dać pod choinkę mamie i mojemu M.

Zobacz załącznik 927236
Dziewczyny, dziękuje serdecznie za wszystkie gratulacje.
Moja wyśniona data 31.08 wlasnie sie spełnia. Z OM termin mi wychodzi ........ NA MOJE URODZINY!!!! a z racji 30 dniowych cykli - 31.08. Mi śnie śnił 31.08 godz.21:30 więc kto wie [emoji23][emoji23][emoji23]
Marta, wiedziałam że to twój cykl! Gratuluję [emoji8] i wysyłam różowy pyłek [emoji179][emoji179]
O kurczeeee, zaglądam na forum po dluuugim czasie, a tu proszę ile pozytywnych wiadomości. Gratulacje @martoosia04 [emoji4] tak czułam, że wyrobisz się przed końcem roku [emoji16]
A u nas też wszystko ok, jak na razie rośniemy (kurczę już 16tc) i dzisiaj się dowiedziałam, że będzie córeczka [emoji173][emoji173][emoji173]
Gratuluję córeczki! Ja tez się dowiedziałam w 16tc i potwierdzona w 20tc coreczka [emoji846][emoji846]

Zdrowych Wesołych Świąt!!! Dla tych z dzieciątkami w brzuszkach aby zdrowo rosły a dla staraczek aby w następne świeta tulily do siebie już swoje wymarzone pociechy :)

Wesołych świat kochane,zdrówka przede wszystkim pociechy z rodzin i oby tym które nadal czekają na upragnione 2 kreseczki w końcu się pokazały jak i wam dziewczynki którym już się udało szczęśliwych 9 miesięcy i zdrowych bąbli:-*:-*Wszystkiego Najlepszego:)Spełnienia Marzeń w nowym roku i 2 kreseczkaMi skoku w nowym roku:-*

Ja również pragnę życzyć Wam Świąt radosnych i udanych, spędzonych w miłej i ciepłej atmosferze, mnóstwo pyszności na stole, jeszcze więcej prezentów pod choinką oraz spełnienia wszystkich marzeń bez wyjątku ;) Dla Staraczek - upragnionych dwóch kreseczek i pozytywnych bet jak najszybciej. Dla dziewczyn w ciąży - rosnijcie zdrowo i dbajcie o swoje maluszki [emoji813]

reklama
U mnie w tym cyklu prawdopodobnie znów klapa. Temperatura od wczoraj spada. Jeszcze nie do linii podstawowej ale pewnie kwestia czasu aż poleci na łeb na szyję. Ehhh myślałam że chociaż za trzecim razem się uda :(

Do góry