reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Tam gdzie Hebe przy estakadzie, na Mickiewiczu w laboratorium, w przychodni na powstańców ( nie pamiętam nazwy avamed czy coś takiego ;)), Wyrób sobie kartę w diagnostyce albo bierz nr zlecenia i na stronie diagnostyki popołudniu da wyniki zawsze ;)
No właśnie mam kartę a tyle tydzień temu czekalam. Może też z racji że tam id groma ludzi, bo za każdym razem zanim pobrali to ponad godzinę czekałam. Następnym razem idę w takim razie do innego punktu :)

reklama
U mnie plamienia przed @ były spowodowane wysoką prolaktyna, a też lekarz stwierdził niedomoge lutealna bez badań więc takie trochę podawanie progesteronu w ciemno co u mnie spowodowało całkiem rozwalenie cyklu...
Pisałam Irenie, że tu może jedynie pomoc konkretny lekarz
Oczywiście, podstawą są badania. Jeśli lekarz by nie zlecił, to zrobiłabym na własną rękę. Ale tak jak napisałam, dobry lekarz konkretnie od niepłodności może zdziałać wiele.

Cześć wszystkim. U mnie dzis 35dc, szyjka megaa nisko zaraz na "dzień dobry" :D twarda i zamknięta, a sluz jak białko jaja, rozciągliwy i jest go duzo. Temp spadla na łeb. Generalnie u mnie zawsze do okresu samego szyjka byla wyżej niz teraz i na sam koniec opadala wiec teraz to taki psikus. Od dwóch dni jestem jak osa zła wiec mozliwe ze wczesniej do mnie zawita wredna @ :/

Czekam z niecierpliwością na wiesci od Asi, Marta jak u ciebie temp??

Cześć wszystkim. U mnie dzis 35dc, szyjka megaa nisko zaraz na "dzień dobry" :D twarda i zamknięta, a sluz jak białko jaja, rozciągliwy i jest go duzo. Temp spadla na łeb. Generalnie u mnie zawsze do okresu samego szyjka byla wyżej niz teraz i na sam koniec opadala wiec teraz to taki psikus. Od dwóch dni jestem jak osa zła wiec mozliwe ze wczesniej do mnie zawita wredna @ :/

Czekam z niecierpliwością na wiesci od Asi, Marta jak u ciebie temp??

W dół. Test biały. Czekam na @.

Cześć Wszystkim :) dziewczyny zaczynam sobie już wkręcać, że na pewno coś jest nie tak bo w zasadzie brak objawów ciążowych jedyne co to piersi przy dotyku bardziej bolącą ale bez żadnego szału i na tym koniec, wcześniej przynajmniej jakieś mdłości mnie dopadały, a teraz też spokój eh...oszaleje do wizyty...
A u Was jak.porzadki świąteczne ? :) U mnie wszystko słabo idzie :p wolne mam, ale jakoś weny brak :p

Dziewczyny jakie badania robiłyście po łyżeczkowaniu? Bo mam wrażenie, że znowu trafiłam na lekarza do du... .

Bo ja robiłam jak na razie CRP, morfologie, mocz, tarczyce, betę, miałam pobierany wymaz.

Jak lekarka nie zleciła mi moczu i posiewu sama, po zakażeniu wewnątrzmacicznym i zabiegu to mam uciekać? [emoji17][emoji23][emoji57]
Sama na własną rękę zrobiłam... I mocz wyszedł źle.
Hej [emoji4] ja nie robiłam żadnych, ale u ciebie to już trochę inna kwestia, później zrobiłam tylko podstawowe morfologia, TSH, CRP ale to długo po zabiegu ;)

reklama
Do góry