reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Matko jedź na ip!
Wstrzymało się ponownie... Dziewczyny chce jechać do innego szpitala. Jest szansa, że mnie zbadają? Bo to 2 krwawienie w ciągu 2 dni, z innego szpitala mnie wysyłają do domu nawet jak wtedy silnie krwawiłam i nie zrobili nic, zero badań dalszych zwykle usg na jakimś starym pudle za przeproszeniem, nie robią nic za każdym razem... Czy to plamienie czy krwawienie. Jest taka możliwość żeby właśnie jak dziś się pojawiło wstawić się na badania? Mogę spędzić nawet na Izbie pół nocy ale chce wiedzieć co się dzieje

Wstrzymało się ponownie... Dziewczyny chce jechać do innego szpitala. Jest szansa, że mnie zbadają? Bo to 2 krwawienie w ciągu 2 dni, z innego szpitala mnie wysyłają do domu nawet jak wtedy silnie krwawiłam i nie zrobili nic, zero badań dalszych zwykle usg na jakimś starym pudle za przeproszeniem, nie robią nic za każdym razem... Czy to plamienie czy krwawienie. Jest taka możliwość żeby właśnie jak dziś się pojawiło wstawić się na badania? Mogę spędzić nawet na Izbie pół nocy ale chce wiedzieć co się dzieje
Śledzę sytuację i ja na twoim miejscu zmieniłabym szpital. Dalej jest? Trudno. Ale dziecko najważniejsze. Jedź bezwzględnie na IP. Powiedz co i jak. To się za często powtarza. Tak być nie może.

@ForgetMeeNot kochana co u ciebie? Czytałam, że też szpital. Trzymam kciuki za ciebie i Niunię <3

U nas staranka na luzaku. Kochamy się kiedy chcemy. Bez większego nacisku na mus zrobienia dzidziusia. Cieszymy się po prostu bliskością. Nawet wcześniej planowane BDM jakoś odpuściłam. Zdrowy dzidziuś to priorytet. Jeśli nie będzie mi dane mieć córki - będę w takim razie musiała się w przyszłości zadowolić rozpieszczaniem wnuczek ;)

Śledzę sytuację i ja na twoim miejscu zmieniłabym szpital. Dalej jest? Trudno. Ale dziecko najważniejsze. Jedź bezwzględnie na IP. Powiedz co i jak. To się za często powtarza. Tak być nie może.

@ForgetMeeNot kochana co u ciebie? Czytałam, że też szpital. Trzymam kciuki za ciebie i Niunię <3

U nas staranka na luzaku. Kochamy się kiedy chcemy. Bez większego nacisku na mus zrobienia dzidziusia. Cieszymy się po prostu bliskością. Nawet wcześniej planowane BDM jakoś odpuściłam. Zdrowy dzidziuś to priorytet. Jeśli nie będzie mi dane mieć córki - będę w takim razie musiała się w przyszłości zadowolić rozpieszczaniem wnuczek ;)
Właśnie zmieniam na inny jade do Gdyni tylko czy oni mnie przyjmą bez problemu w szpitalu na badania? Jak się zarejestruje?
Nawet jak już się nie pojawi krwawienie?

To już jest drugie krwawienie żywą krwią. W środę to po prostu nie da się opisać... Ile krwi poleciało i nie wiem na czym stoje... I dziś znowu żywa krew poleciała... A się oszczędzam jak mogę... I nie wiem co się dzieje już naprawdę

Właśnie zmieniam na inny jade do Gdyni tylko czy oni mnie przyjmą bez problemu w szpitalu na badania? Jak się zarejestruje?

To już jest drugie krwawienie żywą krwią. W środę to po prostu nie da się opisać... Ile krwi poleciało i nie wiem na czym stoje... I dziś znowu żywa krew poleciała... A się oszczędzam jak mogę... I nie wiem co się dzieje już naprawdę

Jedziesz, mówisz o dzisiejszym krwawieniu i tyle. Muszą cię przebadać.

Kochanie dobrze robisz. Mają prawo cię zbadać! Jak nie to nie patyczkuj się z nim i powiedz zeby ci dali na piśmie że nie chcą cię zbadać i powiedz że z tym światkiem pójdziesz do dyrekcji. Od razu będą chodzic jak w zegarku. Z nimi trzeba ostro. W ciąży z każdym odchylem muszą nas przyjąć. Normalnie nóż w kieszeni się otwiera [emoji34]

reklama
Cześć dziewczyny, dawno mnie nie było, ale czytam Was bardzo często.
Przykro mi za Wasze straty i trzymam kciuki za te, które szczęśliwie zaciążyły.
Mam pytanie do Was, szczególnie do dziewczyn które miały plamienie implantacyjne.
Nie wiem o co chodzi, ale 6dpo miałam bardzo obfite upławy- kremowe z grudkami, trwały 3 dni i koniec, sucho. Dzisiaj tj 12dpo w południe, różowy śluz. A teraz żywa kropka krwi na papierze :( czy to może być implantacją czy raczej infekcja? Kiedy testy po implantacji wychodzą pozytywne? W niedziele mam dostać okres

Do góry