reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Kasieńka nie wiem jak jest w przypadku zastrzyku ale może faktycznie jest za wcześnie? Moze ta zagnieżdżanie się przesunąło. Trzymam mocno kciuki zeby @ nie przyszedł i się udało.

Forget trzeba wierzyć że będzie dobrze bo jak my nie uwierzymy kto to ma to zrobić? Też mam dużo znajomych które miało założony krążek i wszystkie doniosły ciążę. Tak jak piszesz masz dobrego lekarza i najważniejsze że jesteś od jego opieką. Będzie dobrze słońce [emoji8]

Malaga nie denerwuj się na zapas, sama widzisz że łożysko się podnosi, dzidzia ma się dobrze. Staraj się tylko jak najmniej denerwowac, nie przemęczać i nic ciężkiego nie nosić.

U mnie ciężka noc z tych nerwów poszłam spać po pierwszej a małydził się o 5 zaczął marudzić. Było słowo mama wypowiedziane z 10razy na minutę. Za 3miesiace będzie miał 6lat. Już tracę nadzieję że kiedyś się wyśpię przy nim.

Jadę właśnie na pobranie i dziewczynki baaardzo mocno proszę o trzymanie kciuków za to maleństwo, żeby betka ładnie urosła.

Ostatnia edycja:
reklama
Kasieńka nie wiem jak jest w przypadku zastrzyku ale może faktycznie jest za wcześnie? Moze ta zagnieżdżanie się przesunąło. Trzymam mocno kciuki zeby @ nie przyszedł i się udało.

Forget trzeba wierzyć że będzie dobrze bo jak my nie uwierzymy kto to ma to zrobić? Też mam dużo znajomych które miało założony krążek i wszystkie doniosły ciążę. Tak jak piszesz masz dobrego lekarza i najważniejsze że jesteś od jego opieką. Będzie dobrze słońce [emoji8]

Malaga nie denerwuj się na zapas, sama widzisz że łożysko się podnosi
Napewno jest lepiej bo właśnie nie ma plamień a też nie jest zagrażająco obniżone [emoji17] Po prostu jest jeszcze nisko [emoji17] chyba nie mogę czytać internetu [emoji17]

Jest któraś z was może z trojmiasta? Bo szukam dobrego szpitala... Bo ten w Wejherowie to jest koszmar. Muszę się dowiedzieć gdzie moja położna przyjmuje, wiem, że w Gdańsku.

Malaga nie denerwuj się na zapas, sama widzisz że łożysko się podnosi, dzidzia ma się dobrze. Staraj się tylko jak najmniej denerwowac, nie przemęczać i nic ciężkiego nie nosić.

U mnie ciężka noc z tych nerwów poszłam spać po pierwszej a małydził się o 5 zaczął marudzić. Było słowo mama wypowiedziane z 10razy na minutę. Za 3miesiace będzie miał 6lat. Już tracę nadzieję że kiedyś się wyśpię przy nim.

Jadę właśnie na pobranie i dziewczynki baaardzo mocno proszę o trzymanie kciuków za to maleństwo, żeby betka ładnie urosła.

Kciuki zaciśnięte. Jak urośnie ładnie to na kolejnej wizycie na pewno będzie już ładnie wszystko widać [emoji846]

Dużo zdrówka dla córki.
Angina to straszny wirus. Też zawsze lapalam za dziecka z 2 razy do roku. Gorączka i gule w gardle..antybiotyk postawi ja tylko na nogi. Więc lekarz murowany jutro. Chyba że dziś ci się uda jeszcze z nią pojechać.
Nie jade dzis. Nie wiem jak u was ale u nas kiedys byl sor dziecięcy przy oddziale dziecięcym i wtedy w week mozna bylo jechać. Teraz siedzi sie z dzieckiem na glownym sorze dla wszystkich dostanie opaskę zieloną ze moze czekac nawet do 4h i ja w ciąży bede z nia siedziec wsrod innych chorych lub polamanych. I bada tez lekarz z soru nie pediatra i juz 2 skandale byly ze dziecko otrzymalo albo zly lek albo złą dawkę. Jutro trzeba atakowac przychodnie.

[emoji110] [emoji110] [emoji110]za bete wszystko będzie dobrze.

reklama
Mam pytanie. Owu wg testów byla we wtorek, a dzisiaj mam sluz jak białko jaja, pierwszy raz w tym cyklu. Zawsze była to oznaka dni plodnych u mnie a teraz to nie wiem o co chodzi . Co o tym myślicie?

Do góry