reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Aż mnie przerazilyscie z ta szkoła i ilością nauki. Mój jest dopiero w zerowce A już mam stresa jak pójdzie do szkoły za rok. Aż taki skory do nauki nie jest..więc obawiam się że będę mieć walkę z wiatrakami jak będziemy przysiadac do nauki.

Mam w szkole zespół w którym śpiewam i dziś był występ z okazji dnia nauczyciela. Za na listopad tez mamy występ i będę w końcu śpiewała moja kochana ,, wojenko wojenko”. Śpiewam od dziecka kiedy jestem zła smutna złamana. Szczeliwa. Wesoła itp. To moja taka odskocznia od rzeczywistość tak samo jak słuchanie muzyki [emoji7][emoji7]
To Ty tak jak ja:laugh2: za czasów szkolnych dużo występowałam jak nie w tańcach to śpiewałam :) hi hi mam nawet kilka konkursów zaliczonych na swoim koncie:)
Później mieliśmy zespół muzyczny, ale się rozpad - czesto jak jest okazja to biore udział w karaoke ;) uwielbiam śpiewać i ogólnie wszystko co związane z muzyka :happy2: to tez moja odskocznia na dobre i zle dni ;)

Oj taki wypad we dwoje na dłużej to mi się marzy :) ale odkąd córka się urodziła to nigdy na dłużej niż parę godzin nie udało nam się urwać. Jakoś nie ma chętnych do zostania z nią na dzień i noc.

Ehh niech będzie... :D Za uszczerbek na zdrowiu i psychice po odsłuchaniu nie ponoszę odpowiedzialności. :D A i jak komuś się nie podoba to proszę o szczery komentarz, wolę wiedzieć co robię źle. :D A i żeby nie było ta wieś ekipa to z innej wsi. xD

Mój wykon od 5:00 jakoś. ;)
No super masz głos, śpiewasz czyściutko :) bardzo ładnie ❤️

To Ty tak jak ja:laugh2: za czasów szkolnych dużo występowałam jak nie w tańcach to śpiewałam :) hi hi mam nawet kilka konkursów zaliczonych na swoim koncie:)
Później mieliśmy zespół muzyczny, ale się rozpad - czesto jak jest okazja to biore udział w karaoke ;) uwielbiam śpiewać i ogólnie wszystko co związane z muzyka :happy2: to tez moja odskocznia na dobre i zle dni ;)
Jak wszystkie to wszystkie...chwal się tu nam

Nie mam nic nagranego mam jedynie swoją piosenkę
Bardzo słabe i bardzie się tego wstydzę ale jak migdalove dodała to i ja [emoji20][emoji20]
Wow super ❤️ Coraz to lepiej tu na forum - ukryte talenty ❤️
Ja co prawda nie mam nagranego spiewu, ale pokaze Wam dyplom z wygranej we Władysławowie na Mistrzostwach karaoke ;)
„Najlepszy Wokal Wieczoru” hi hi
Oto moja wygrana ;)

Załączniki

• BA180A13-67A9-4F45-BAF5-DF69DC9EB46E.jpeg
    BA180A13-67A9-4F45-BAF5-DF69DC9EB46E.jpeg
    1,3 MB · Wyświetleń: 77
reklama
Do góry