reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Jade dziś z mamą prawdopodobnie w odwiedziny do cioci bo jest po operacji a przy okazji odwiedzę mojego małego 3 letniego szkraba [emoji4]

reklama
A może rano spróbujcie [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173]M będzie wypoczęty.

Kochana, gdyby był w domu, to wiadomo ;) ale niestety M. chodzi na rano i wstaje o 4. Kiedy się budzę juz go nie ma. :(

Dziewczyny jak to jest z tymi testami owu? Jak jest pik to owu będzie dopiero? Czy jak? Bo głupieje. Od wczoraj pokazuje mi 200. Wczoraj rano, wieczorem 200. Dziś rano też 200. Mam wrażenie, że śluz płodny uciekł. Szyjka wysoko i otwarta, ale mam wrażenie, że ten przezroczysty śluz, rozciągliwy jakby się wczoraj skończył. Dziś o wiele bardziej sucho. [emoji24]

Moi tez sie jakoś specjalnie nie ucieszyli, ale oni w emocjach sa bardzo powściagliwi. Dziadkami są super.
Malaga bardzo mi przypominasz mnie z pierwszej ciąży wiesz :) te hormony nerwy. Odsunelasz wszystkich, a najbardziej teściów wkurzali mnie z radami i chęcia pomocy i brakiem zachwytu nad każdą kupą. Teraz wiem, że moglam dac sobie pomoc. Byłam zła, wyczerpana i wszystko na własne życzenie...
Myśle jednak, że ty wiesz co robisz i jak opadaja nerwy do podejmujesz dobre decyzje :)

Moi tez sie jakoś specjalnie nie ucieszyli, ale oni w emocjach sa bardzo powściagliwi. Dziadkami są super.
Malaga bardzo mi przypominasz mnie z pierwszej ciąży wiesz :) te hormony nerwy. Odsunelasz wszystkich, a najbardziej teściów wkurzali mnie z radami i chęcia pomocy i brakiem zachwytu nad każdą kupą. Teraz wiem, że moglam dac sobie pomoc. Byłam zła, wyczerpana i wszystko na własne życzenie...
Myśle jednak, że ty wiesz co robisz i jak opadaja nerwy do podejmujesz dobre decyzje :)
Akurat hormony buzują od początku ciąży i jest to tak uciążliwe [emoji17] A nerwy też są wzmocnione. Czuje jakbym miała cały czas PMS. [emoji17] Akurat mi nie radzą nic, na razie też nie pomagają więc wiesz [emoji17]

Ja myślę, że po prostu mają do ciebie dystans. Wiesz, nie jesteś ich córką, jeszcze nie synową. Widocznie są z tych, co emocje trzymają w sobie. Ale może po porodzie się im odmieni.
Pewnie tak jest. No zobaczymy jak to będzie. Moi rodzice mojego od zawsze dobrze traktowali, złego słowa by nie powiedzieli. Nawet jak źle zrobił to mama, że powinniśmy porozmawiać i wyjaśnić, nie oceniła, nic. U mnie rodzina go traktuje jak " męża " I mi mówią, że dbaj o męża [emoji23]

Pewnie tak jest. No zobaczymy jak to będzie. Moi rodzice mojego od zawsze dobrze traktowali, złego słowa by nie powiedzieli. Nawet jak źle zrobił to mama, że powinniśmy porozmawiać i wyjaśnić, nie oceniła, nic. U mnie rodzina go traktuje jak " męża " I mi mówią, że dbaj o męża [emoji23]
Trzymam kciuki, żeby wszystko się poukładało. Jeśli kochasz swojego narzeczonego a on Ciebie, to wszystko się na pewno ułoży. Rodzice mojego męża byli również kiedyś sceptycznie nastawieni do mnie, bo jak zaczęłam się spotykać z nim to miałam 15 lat [emoji14] później się do mnie przekonali i teraz nam się dobrze żyje. Ale od początku zaczęłam stawiać granice. Teściowa lubi narzucać swoje zdanie, ale już wie że nie ze na takie numery ;)

A czy mialyscie opory we wczesnej ciąży przed [emoji173]? Powiem Wam, że boję się że coś zruszymy. Jestem jeszcze przed pierwszą wizytą, więc nie wiem co mi lekarz powie.

A czy mialyscie opory we wczesnej ciąży przed [emoji173]? Powiem Wam, że boję się że coś zruszymy. Jestem jeszcze przed pierwszą wizytą, więc nie wiem co mi lekarz powie.
na poczatku bardzo. dopiero jak mi w kalendarzu stuknelo ze minal najgrozniejszy okres idziemy na calosc a tak to delikatnie i glowa pelna myli czy aby nie zaszkodzimy.

reklama
Ja się bałam. I po którymś stosunku zaczęłam plamić bo wszystko w środku spuchnięte jest do granic możliwości i bardzo delikatne i sama to odczułam, że ciężko jest ze stosunkiem w ciąży u mnie [emoji28] Głupio zabrzmi ale czuje się jak dz*ewica w ciąży [emoji23] No i na razie mam zakaz

Do góry