Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Widac bez większego wpatrywania się.Witam mam pytanie zrobiłam testy ciążowe z powodu złego samopoczucia i wydaje mi się że widzę blade kreski czy ktoś też widzi?
Obecnie 10 ...Nie mogę spać ciągle o tym myślę ...w dodatku czeka mnie ten zabieg ...Przykro mi[emoji22]którym tyg
Martoosia, u mnie to samo. M. wykończony pracą, ostatnie [emoji173]️ w sobotę, a wdl aplikacji owu dziś. Może chociaż jutro rano go dorwę... Masakra, że nagle faceci zaczynają seksu odmawiać [emoji23]A ja czuję, że ten cykl znów na straty [emoji24] już teraz to wiem.
Wczoraj mowię do M., że po mojej pracy fajnie by było się znów poprzytulać. Nie protestował. Jak przyjechałam, szybko się umylam, wskoczyłam do lozka, gotowa na [emoji173]️
A on do mnie, że nie, że mam wybaczyć, ale on idzie spac. Wcześnie wstaje rano itp. [emoji24]
Byłam załamana - jajnik mnie tak bolał jak wracałam w tramwaju... mam nadzieje ze owu już już. A on mi odmówił. Nie przekonywało go nic! [emoji24] więc jeśli wlasnie mam owu i gdzies wędruje jajeczko, to [emoji173]️ z niedzieli musi wystarczyć. Choć watpię w to! [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24] dziś kończę w podobnych godzinach (21:15) i nie chce znów usłyszeć, „nie”. [emoji24]
Gratuluje [emoji6]Witam mam pytanie zrobiłam testy ciążowe z powodu złego samopoczucia i wydaje mi się że widzę blade kreski czy ktoś też widzi?
Moja mama blondynka, niebieskie oczy, ojciec czarne włosy i brązowe oczy, a ja blond włosy wręcz siwe i brązowe oczy także tego nie nastawiaj się haha ;p
Serduszko przestało bić jestem zrozpaczona !!!
@Ann_ jak tam u Ciebie ?
Witam mam pytanie zrobiłam testy ciążowe z powodu złego samopoczucia i wydaje mi się że widzę blade kreski czy ktoś też widzi?
Nie mialam zabiegu jutro się wybieram chyba do szpitala na wywołanie ...Moi chłopcy mają oczy zielone i brązowe. Starszy po mnie młodszy po ojcu włoski kolor obaj mają ciemny blond, a my szatyni więc pewnie się zmienia jeszcze.
Jej, tak strasznie mi przykro. Trzymaj się jakoś tam, miałaś już zabieg?
Gdzieś o 17 mam wizytę i mega stres.
Ja widzę kreski [emoji4]
Martoosia, u mnie to samo. M. wykończony pracą, ostatnie [emoji173]️ w sobotę, a wdl aplikacji owu dziś. Może chociaż jutro rano go dorwę... Masakra, że nagle faceci zaczynają seksu odmawiać [emoji23]