reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Coś widać na żywo lepiej ale czy to to nie wiem... Jak wczoraj rano była biel na innym.
Agata moja kumpela robiła 3 dni po spozniajcym się okresie i miała cień cienia który widziała tylko ona fakt pewnie nie na 10 ale oznacza to tyle że zarodek zagnieździł się gdzieś w terminie @ teraz ma 5 msc szkraba [emoji4]

reklama
Hej [emoji4] Chciałam nadrobić zaległości na forum, ale wyprodukowalyscie ponad 100 stron. No i nie wyrabiam. U kogo nowe kreseczki się pojawiły? Jak dobrze doczytałam @Migdalove pięknie beta rośnie? Ogromne gratulacje [emoji7][emoji7] który to cykl po biochemicznej? Ja jestem w 12dc, pierwszy cykl po biocbemicznej ciąży, mam monitoring. 10dc były 2 spore pęcherzyki w prawym jajniku, dzisiaj znów idę na usg, mam nadzieję że pięknie rosną i że Endo będzie grubsze, bo w 10dc miałam 5mm. Ale po ciąży biocbemicznej miałam dość obfite krwawienie, to może potrzeba czasu [emoji4]

To weź ten ostatni tydzień przed wizytą zmniejszaj dawkę o połowę, prolaktyna naturalnie teraz wzrasta więc myślę, że zatrzymywanie jej na siłę nic nie zmieni ;) poczytaj na forum o Bromergonie bo to prawie to samo, a napewno więcej opinii będzie, a jak.masz napisane w ulotce ? Przy Bromergonie jest informacja żeby w ciąży nie stosować
U mnie nie jest tak napisane tylko żeby ski skonsultować z lekarzem. Z tego co czytałam to właśnie tak jak w moim wypadku to często jest jeszcze przez cały pierwszy trymestr przepisywane i powoli zmniejszana dawka. Sama wolę nie kombinować.

Hej [emoji4] Chciałam nadrobić zaległości na forum, ale wyprodukowalyscie ponad 100 stron. No i nie wyrabiam. U kogo nowe kreseczki się pojawiły? Jak dobrze doczytałam @Migdalove pięknie beta rośnie? Ogromne gratulacje [emoji7][emoji7] który to cykl po biochemicznej? Ja jestem w 12dc, pierwszy cykl po biocbemicznej ciąży, mam monitoring. 10dc były 2 spore pęcherzyki w prawym jajniku, dzisiaj znów idę na usg, mam nadzieję że pięknie rosną i że Endo będzie grubsze, bo w 10dc miałam 5mm. Ale po ciąży biocbemicznej miałam dość obfite krwawienie, to może potrzeba czasu [emoji4]
W poprzednim cyklu była biochemiczna. Teraz już jestem spokojna bo beta rośnie, byle do środy do wizyty. :)

reklama
Hej dziewczyny jak samopoczucia ja miałam
Dziś dziwna sytuacje pierwszy raz Jak pamietam Coś typu śluz ale normalnie jak woda w kolorze kremowym Dziwne trochę mnie pobolewa podbrzusze ale to znak na owu podobno ma być jutro

Do góry