reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Coś widać na żywo lepiej ale czy to to nie wiem... Jak wczoraj rano była biel na innym.
Agata moja kumpela robiła 3 dni po spozniajcym się okresie i miała cień cienia który widziała tylko ona fakt pewnie nie na 10 ale oznacza to tyle że zarodek zagnieździł się gdzieś w terminie @ teraz ma 5 msc szkraba [emoji4]

reklama
Hej [emoji4] Chciałam nadrobić zaległości na forum, ale wyprodukowalyscie ponad 100 stron. No i nie wyrabiam. U kogo nowe kreseczki się pojawiły? Jak dobrze doczytałam @Migdalove pięknie beta rośnie? Ogromne gratulacje [emoji7][emoji7] który to cykl po biochemicznej? Ja jestem w 12dc, pierwszy cykl po biocbemicznej ciąży, mam monitoring. 10dc były 2 spore pęcherzyki w prawym jajniku, dzisiaj znów idę na usg, mam nadzieję że pięknie rosną i że Endo będzie grubsze, bo w 10dc miałam 5mm. Ale po ciąży biocbemicznej miałam dość obfite krwawienie, to może potrzeba czasu [emoji4]

To weź ten ostatni tydzień przed wizytą zmniejszaj dawkę o połowę, prolaktyna naturalnie teraz wzrasta więc myślę, że zatrzymywanie jej na siłę nic nie zmieni ;) poczytaj na forum o Bromergonie bo to prawie to samo, a napewno więcej opinii będzie, a jak.masz napisane w ulotce ? Przy Bromergonie jest informacja żeby w ciąży nie stosować
U mnie nie jest tak napisane tylko żeby ski skonsultować z lekarzem. Z tego co czytałam to właśnie tak jak w moim wypadku to często jest jeszcze przez cały pierwszy trymestr przepisywane i powoli zmniejszana dawka. Sama wolę nie kombinować.

Hej [emoji4] Chciałam nadrobić zaległości na forum, ale wyprodukowalyscie ponad 100 stron. No i nie wyrabiam. U kogo nowe kreseczki się pojawiły? Jak dobrze doczytałam @Migdalove pięknie beta rośnie? Ogromne gratulacje [emoji7][emoji7] który to cykl po biochemicznej? Ja jestem w 12dc, pierwszy cykl po biocbemicznej ciąży, mam monitoring. 10dc były 2 spore pęcherzyki w prawym jajniku, dzisiaj znów idę na usg, mam nadzieję że pięknie rosną i że Endo będzie grubsze, bo w 10dc miałam 5mm. Ale po ciąży biocbemicznej miałam dość obfite krwawienie, to może potrzeba czasu [emoji4]
W poprzednim cyklu była biochemiczna. Teraz już jestem spokojna bo beta rośnie, byle do środy do wizyty. :)

reklama
Hej dziewczyny jak samopoczucia ja miałam
Dziś dziwna sytuacje pierwszy raz Jak pamietam Coś typu śluz ale normalnie jak woda w kolorze kremowym Dziwne trochę mnie pobolewa podbrzusze ale to znak na owu podobno ma być jutro

Do góry