ooo te apteke mam w miescie;pNie używałam, dla mnie najlepsze i najbardziej wiarygodne są testy z apteki DOZ strumieniowy i płytkowy ! [emoji4] Czułość 10.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ooo te apteke mam w miescie;pNie używałam, dla mnie najlepsze i najbardziej wiarygodne są testy z apteki DOZ strumieniowy i płytkowy ! [emoji4] Czułość 10.
No właśnie o to mi chodzi, zeby zrobic taki pakiet. I Tobie co wyszło, jeśli można wiedzieć ?Można to zbadać robiąc wymaz z policzka, w tym lab co ja badałam kosztuje 330 zł w pakiecie z Leiden, PAI - 1, genem protrombiny i jeszcze czymś. Ogólnie badanie w kierunku trombofilii wrodzonej to jest.
Polecam [emoji4] dla mnie najwygodniejszy jest strumieniowy bez zbędnych pojemników itpooo te apteke mam w miescie;p
Szczeze z miesiaca na miesiac mam mniejsza nadzieje i jakos nie ma super ekscytacji. Mysle ze jutro rano wstane i sikne i bede sie modlic o ta 2 kreske bo poki co leze bo tak brzuch mnie boliKasia, ekscytujesz się jutrzejszym testowaniem? Ja byłam podekscytowana dzień przed moim pierwszym testowaniem i teraz tak jestem podekscytowana przed Twoim. Bo Twoje objawy wróżą dobrze.
tez lubie strumieniowe bo nie trzeba zbierac moczu. juz spawdzam czy u mnie jest to kupie i poczekam ladnie na jego uzycie.Polecam [emoji4] dla mnie najwygodniejszy jest strumieniowy bez zbędnych pojemników itp
mi CT hetero, ale w ramach pracy mgr przebadałam 60 kobiet i 90 % wyszła jakaś mutacja, tylko 6 osób miało prawidłowe oba geny. Zadzwoniłam potem do lab, czy nie jest coś nie tak, że aż tyle osób to ma, to powiedzieli, że taka średnia u nich wychodzi, i wczytałam się potem w inne badania populacyjne i tak rzeczywiście wychodzi.A Tobie jaka mutacja wyszła ja też robiłam ten pakiet
Jeżeli masz ich aptekę to na bank będą bo to są te ich DOZowetez lubie strumieniowe bo nie trzeba zbierac moczu. juz spawdzam czy u mnie jest to kupie i poczekam ladnie na jego uzycie.
Ciężki temat tego wszystkiego ...mi CT hetero, ale w ramach pracy mgr przebadałam 60 kobiet i 90 % wyszła jakaś mutacja, tylko 6 osób miało prawidłowe oba geny. Zadzwoniłam potem do lab, czy nie jest coś nie tak, że aż tyle osób to ma, to powiedzieli, że taka średnia u nich wychodzi, i wczytałam się potem w inne badania populacyjne i tak rzeczywiście wychodzi.
mowimy o tym? Link do: DOZ PRODUCT Test ciążowy strumieniowy, 1 szt. - Portal Dbam o ZdrowieJeżeli masz ich aptekę to na bank będą bo to są te ich DOZowe
Bardzo, bo na to wiele czynników wpływaCiężki temat tego wszystkiego ...