Jestem zaskoczona. W takim razie nie wiem czy współczuć czy dobrze, tak się stało. Trzymaj się ! Sama zdecydujesz co dalej.Nie staralismy się wcale. Wręcz przeciwnie.. nie chce wiecej dzieci.
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jestem zaskoczona. W takim razie nie wiem czy współczuć czy dobrze, tak się stało. Trzymaj się ! Sama zdecydujesz co dalej.Nie staralismy się wcale. Wręcz przeciwnie.. nie chce wiecej dzieci.
Sęk w tym że nie chcę ale jak juz zobaczylam to najpierw sie zalamalam a teraz mi w cholere przykro ze tak sie skończyło.Jestem zaskoczona. W takim razie nie wiem czy współczuć czy dobrze, tak się stało. Trzymaj się ! Sama zdecydujesz co dalej.
To normalne uczucie [emoji26] trzymaj się, zaraz Ci się poukłada w głowie :*Sęk w tym że nie chcę ale jak juz zobaczylam to najpierw sie zalamalam a teraz mi w cholere przykro ze tak sie skończyło.
Nie nadążysz [emoji24]
Ja też, w następnym cyklu po biochemicznej i jest Ada z namiMallina wiem co czujesz , sama musisz podjąć decyzję ci dalej. Ja w drugim mcu po biochemicznej byłam w ciąży
Bardzo mi przykro MalinaHejka. Nie wiem czy widzialyscie na watku staraczkowym.. pisalam ze mi sie okres spoznia.. zrobiłam 2 testy i byly pozytywne choc ta druga kreska naprawde byla bardzo blada jak na tyle po spodziewanej @. Bylam zalamana i zszokowana. Nie umialam tej mysli do siebie przyswoic. Zrobilam bete i potwierdzila ciążę. Ale od wczoraj krwawie i to tak dosc mocno więc to biochemiczna. Beta byla tez malutka bo 7.92. Teraz mam wyrzuty sumienia ze swoim zalamaniem się przyczynilam.
Wszystkiego Najlepszego dla ksiezniczkiHejka [emoji4] 2latka pozdrawia [emoji3590]Zobacz załącznik 1278365Zobacz załącznik 1278366Zobacz załącznik 1278367
Dziękujemy [emoji2][emoji3590]Wszystkiego Najlepszego dla ksiezniczki [emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji512][emoji512][emoji512][emoji512]