Piękne te hafty ! Zawsze się mega cieszę jak ktoś znajdzie w sobie coś co uwielbia robićDziękuję, że pytasz. Przed nami gorący okres. Od grudnia pracuję, więc czasu mam mało. Dni mi się zlewają w jeden
Poza tym w tym miesiącu mamy odebrać klucze od nowego mieszkania. Już się nie możemy doczekac! Dobrze ze otwierają sklepy bo musimy zacząć konkretnie sie rozglądać za urządzeniem go.
poza tym wystartowałam z własna firma i wprowadzam na polski rynek kosmetyki. Jestem teraz na etapie poszukiwań dwóch dziewczyn, które działając w 100% online (w zasadzie to nawet z poziomu telefonu w większości) pomogą mi rozszerzyć działalność.
Nawet jakby któraś zwyczajnie chciała sobie dorobic w czasie macierzyńskiego czy zwyczajnie dodatkowo, to z chęcią porozmawiam z taka laseczka
może któraś z was jest cherna
Do tego tworze własne haftowane obrazki - na instagramie @haftownia wiec jestem zajęta na maxa ale kocham to!
Jeśli chodzi o firmę to ja bym chętnie pomogła, ale raczej liczy się tu duża aktywność na portalach społecznościowych, a ja jestem z tym nie po drodze. Trzymam mocno kciuki !