Mallina moim zdaniem on normalnie chodzi jak na dziecko które dopiero się rozkręca ! Daj mu czas zanim zaczniesz chodzić po fizjoterapeutach. Liczba moja córka prawa nóżkę do środka kładła, lekarka kazała czekać do 2 czy 3 r.z i faktycznie samo się naprawiło. Ja mam sandały z Befado Jasiek je uwielbia, zresztą Lena kazała kupić sobie takie same i też je bardzo lubi. Bałam się, że będą obcierać ale nic się nie dzieje.
Mój już gada jak stary, śpiewa mówi wierszyki. Wiadomo nie jest to super wyraźne, ale jak przebywam z nim non stop to go rozumiemy. Chcemy go dać do przedszkola od stycznia zobaczymy czy go przyjmą. My mamy jedną grupę mieszana w przedszkolu więc chodził by z Leną. Ja Jaśkowi głównie kupuje w hm lub Pepco, czasami zamówię coś w next. Teraz tylko znalazłam dziewczyne która szyję na zamówienie to pozamawoalam im ciuszki, takie same bluzy i spodnie
P.s liczba ja też bym się wkurzała jakby mi dzieci po masce chodziły
Haha cały dzień zajmował się tylko samochodem więc my zrobimysmy to samo ;D
O widzisz czyli to ze stopami do środka normalne. Jeszcze mrużenie oczu mnie trochę martwi. Robi oczka jak w tych bajkach że odwrócone usmieszki