Pucie sa supeerUwielbiam takie pucie u dzieci [emoji7][emoji173]️
Ale za szybko wyrastaja
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pucie sa supeerUwielbiam takie pucie u dzieci [emoji7][emoji173]️
Ni wielka babka z niej. 3 mies w sobotę skończy i pewnie ma ok 7kg [emoji33]@martoosia04 piękna Tosia[emoji7][emoji3531]
@ilonaz ale ona już urosła! Toż to mała pannica[emoji7][emoji3531]
@Ann89 ja zwarta i gotowa, jak wiesz[emoji6][emoji8] ale Szymkowi się nie spieszy[emoji39]
Tyle dobrze, że wiem, że nie przenoszę, bo mój kawaler za duży na to. Także max 2 tygodnie i będę tulila mojego uparciuszka.
Jaka duża Lilianka [emoji4]
Za 2 tygodnie pol roku, a wazy tyle co TwojaJaka duża Lilianka [emoji4]
Z Om 27.11, z ostatniego usg 23.11, tak czy siak, końcówka listopada [emoji3]Mam na 29 października a Ty? [emoji3590]
Slicznosci [emoji7] wreszcie ja masz [emoji4]Od wczoraj już jesteśmy w domu:
Zobacz załącznik 1020482
Ooo to już niedługo [emoji7]@martoosia04 piękna Tosia[emoji7][emoji3531]
@ilonaz ale ona już urosła! Toż to mała pannica[emoji7][emoji3531]
@Ann89 ja zwarta i gotowa, jak wiesz[emoji6][emoji8] ale Szymkowi się nie spieszy[emoji39]
Tyle dobrze, że wiem, że nie przenoszę, bo mój kawaler za duży na to. Także max 2 tygodnie i będę tulila mojego uparciuszka.
Duża dziewczynka [emoji7]
Ale maleństwo [emoji7][emoji7][emoji7]Jakie fajne dziewuszki [emoji7] kocham takie puciowate buziaczki. Tak jak i malusie syrki [emoji177]Zobacz załącznik 1020670Zobacz załącznik 1020671
Cudna Tosia [emoji3590][emoji3590]