Kaamilaaa
Fanka BB :)
No ja tez sie zastanawiam jak my sie pomiescimy...Wg okresu 12,5tc. No właśnie lekarz też powiedział żeby się nie nastawiać bo to naprawdę za wcześnie żeby coś powiedzieć. chciałabym nie powiem że nie, nasze pierwsze dzieciątko to była dziewczynka, ale niestety skończyło się jak skończyło. Fajnie by było jakby tak zostało mielibyśmy i starszego brata i młodsza siostrzyczkę [emoji7] ale drugi chłopak też będzie fajny [emoji6]
My jak urodził się Hubert mieszkaliśmy u tesciow w małym pokoju więc mieliśmy dla małego do dyspozycji szafkę z trzema półkami, ale daliśmy radę. Jak przeprowadziliśmy się na swoje to kupiłam też komodę z 5szufladami w jysku (taka jak z Ikea) i do 4lat miał ją chociaż nie powiem jak dojdą bluzy i swetry to juz ciężko było [emoji12] w wakacje kupiliśmy mu meble do pokoju w tym jest duża szafa narożna i słupek-szafka z polkami, więc chyba się we dwoje pomieszczą.
Powiem wam że mieszkanko mamy malutkie, pokój młodego jest naprawdę malenki, nie mam pojęcia jak dwójka dzieciaków się tam zmieści,jeszcze w takim przedziale wiekowym [emoji37]
Wczesniej mielismy wieksze mieszkanie..duzy salon, nasza sypialnie, pokoj młodego, duza kuchnie, lazienke, balkon(za tym tesknie najbardziej[emoji51]) a teraz mamy kuchnie, lazienke, pokoj młodego, no i jeden duzy pokój gdzie bedzie i salon i sypialnia i kacik malutkiej a nawet kącik z komputerem tz...fakt ze ten pokoj jest dosc spory ale jednak przeraża mnie to [emoji849]