reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

reklama
@Ann89 super wieści z usg. Oby teraz tylko same takie dobre! Gratuluje córki, choć nie nastawiaj się, bo nub niby płasko, ale wiesz... zawsze może iść w gore ;) czego nie życze!!!! Sama chce pozostać z płaskim nubem u nas ;) niech tak dalej dzidzia sie ładnie rozwija! :* a ktory to u ciebie tc był?
Wg okresu 12,5tc. No właśnie lekarz też powiedział żeby się nie nastawiać bo to naprawdę za wcześnie żeby coś powiedzieć. chciałabym nie powiem że nie, nasze pierwsze dzieciątko to była dziewczynka, ale niestety skończyło się jak skończyło. Fajnie by było jakby tak zostało :) mielibyśmy i starszego brata i młodsza siostrzyczkę [emoji7] ale drugi chłopak też będzie fajny [emoji6]

My jak urodził się Hubert mieszkaliśmy u tesciow w małym pokoju więc mieliśmy dla małego do dyspozycji szafkę z trzema półkami, ale daliśmy radę. Jak przeprowadziliśmy się na swoje to kupiłam też komodę z 5szufladami w jysku (taka jak z Ikea) i do 4lat miał ją chociaż nie powiem jak dojdą bluzy i swetry to juz ciężko było [emoji12] w wakacje kupiliśmy mu meble do pokoju w tym jest duża szafa narożna i słupek-szafka z polkami, więc chyba się we dwoje pomieszczą.
Powiem wam że mieszkanko mamy malutkie, pokój młodego jest naprawdę malenki, nie mam pojęcia jak dwójka dzieciaków się tam zmieści,jeszcze w takim przedziale wiekowym [emoji37]

Powiem ci tylko tyle OMG [emoji14] ja mam tą samą tylko, że biała w sypialni [emoji14] i ja mam jedną połówkę i mąż drugą, przy czym mamy jeszcze szafę ale tam trzymam wiszące rzeczy i spodnie więc albo ja mam tak mało rzeczy albo dzieci mają ich 2 razy więcej od rodziców [emoji14]
No dzieci chyba wlasnie maja wiecej niz rodzice [emoji3]
Moj mlody np ma dwie pelne szafy [emoji85]a ja dwie polki w szafie [emoji85]
Dla malucha tez juz mam duzo, na pewno rozmiary 50-68 nie kupuje bo mam wszystko.
Na fotkach 50-62 [emoji85]
Dziewczyny, a wy macie te komody w swoich pokojach czy osobno u dzieci? Ja chciałam kupić nie za dużego narożnego Paxa i właśnie tą komodę Hemnes wrzucić to do osobnego pokoju, a w sypialni tylko łóżeczko i ewentualnie jakiś koszyk z pampersami czy coś ;) żeby w nocy nie biegać :)
Ja mam szafke w pokoju, bedzie obok naszej kanapy stała.
Niestety poki co nie mamy pokoju dla malucha wiec musi zostac tak
Kamila, ja przy Tobie mam garstkę ubrań [emoji3]Wiesz co, my z mężem mamy po jednej małej komodzie i szafę i żyjemy. A szafa też nie za duża [emoji3]
No nie wiem, wyglada ze jednak troche rego masz [emoji14]
A jak to rozmiarowo u ciebie wychodzi ?
Dziękuję kochana [emoji8][emoji8]
[emoji8][emoji8][emoji110]
IMG_20190228_091008.jpeg
IMG_20190228_091023.jpeg
IMG_20190228_091036.jpeg
IMG_20190228_091053.jpeg

Dziękuję kochana [emoji8][emoji8]
Powodzenia, 3mam kciuki [emoji8]
Ja mam właśnie taką z Ikei, ale chyba Malm się nazywa ;) tak to na razie wygląda, chyba kupię pudełka organizery to będzie łatwiej układać:Zobacz załącznik 947160Zobacz załącznik 947161
Ilonka wow ale już masz tych ciuszków [emoji7] z doświadczenia ci napisze że weź sobie kilka pajaców do sypialni żeby też mieć pod ręką bo nie raz, nie dwa będzie mała wpadka w nocy i przebieranie malucha [emoji6]

Nam niby też na wszelkich grupach z nuba większość mowi, że widzi dziewczynkę. Ja boję się nawet tak myślec. Nastawiłam sie na chłopca. Ale 1% nadziei mam. Poki nie zobaczę siurka na usg ;)

Paula moja komoda stoi w przedpokoju. Do pokoju bym nie zmiescila. A Julci pokoik jest przygotowany tylko pod nia. Ale do roku planuje że Fifi bedzie z nami i pozniej przeniesiemy go to i remont się zrobi i dostosuje pokoj do nich i ich potrzeb.

Paula moja komoda stoi w przedpokoju. Do pokoju bym nie zmiescila. A Julci pokoik jest przygotowany tylko pod nia. Ale do roku planuje że Fifi bedzie z nami i pozniej przeniesiemy go to i remont się zrobi i dostosuje pokoj do nich i ich potrzeb.

Córka nie ma nic przeciwko mieszkaniu z tak malutkim bratem?

reklama
O rany znając mnie już po pierwszym, drugim dniu już by tak nie wyglądało [emoji23] fajne zagospadorwanie ale gorzej w nocy jak na śpiocha wyciągasz ciuchy heh

Do góry