reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Kochane do którego tygodnia utrzymywał się Wam ból podbrzusza ale taki delikatny?;)
Chyba cały I trymestr pojawiały się u mnie kłucia, macica się powiększała i czułam w miejscu blizny po wyrostku bóle, lekarka orzekła że mogą tam być jakieś zrosty, brałam od czasu do czasu 1/2 zwykłej no-spy i przechodziło. Myślę, że delikatne bole brzucha to całkiem normalny objaw ciąży, dużo dziewczyn narzeka.

reklama
Mnie też w pierwszych tygodniach podbrzusze bolało jak na @ , to normalne [emoji6] ale też bombardowałam dziewczyny postami i za każdym razem mnie uspokajały, gdyby nie one to chyba już bym zwariowała z tego stresu [emoji85]
Jak już mnie bardzo bolało to też brałam nospe.
Bety już słońce nie rob, tylko spokojnie czekaj do wizyty [emoji6]

Chyba cały I trymestr pojawiały się u mnie kłucia, macica się powiększała i czułam w miejscu blizny po wyrostku bóle, lekarka orzekła że mogą tam być jakieś zrosty, brałam od czasu do czasu 1/2 zwykłej no-spy i przechodziło. Myślę, że delikatne bole brzucha to całkiem normalny objaw ciąży, dużo dziewczyn narzeka.
Rozumiem no też zastanawiałam się nad jakaś nospa ale na razie nie jest to jakiś taki przeszkadzajacy mocno ból. Potrzebuje po prostu czasem przystopowac, usiąść na chwilę i mija :)

Mnie też w pierwszych tygodniach podbrzusze bolało jak na @ , to normalne [emoji6] ale też bombardowałam dziewczyny postami i za każdym razem mnie uspokajały, gdyby nie one to chyba już bym zwariowała z tego stresu [emoji85]
Jak już mnie bardzo bolało to też brałam nospe.
Bety już słońce nie rob, tylko spokojnie czekaj do wizyty [emoji6]
Właśnie się stresuje trochę czy będzie wszystko dobrze. Jestem dobrej myśli [emoji8] Hehe dziękuję za radę to nie robię w takim razie bety czekam na wizytę i mam nadzieję, że pecherzyk już będzie! Jak nie to na następnej musi być obowiązkowo nie ma innej opcji [emoji847][emoji847][emoji173] Bardzo mi pomagacie, naprawdę każda rada jest tak cenna!

Dziewczynki ja proszę o moce kciuki, dzisiaj o 16:00 mamy prenatalne [emoji44]. Nawet jeść nie mogę z tego stresu już [emoji6]

Będzie dobrze! Maluszek na pewno pokaże sie z najlepszej strony! Choc znam te nerwy bo mnie bolała koszmarnie głowa w dzien badan i jeszcze dzien po! Tyle schodziło ze mnie.

reklama
Do góry