Spokojnie, juz pisałam że ja miałam teraz na poziomie chyba 14 (już nie pamiętam dokladnie) i teraz 13tc leci. Niski progesteron za to miałam w poprzedniej ciąży i był naprawdę skrajnie niski więc było czym się martwić, a ten to bardzo ładny wynik więc głowa do góry i spokojnie poczekaj sobie na wizytę [emoji6]
Xinak masakra, ale co się dziwic to pewnie facet był [emoji36] spokojnie słońce, wiadomo na tym etapie wszystko może się jeszcze zdarzyć, ale po co zakładac najgorsze? Co do USG pęcherzyk przeważnie jest widoczny przy becie ok 1000-1500 więc wczesniej to normalne że nic nie widać jeszcze na ekranie i nie wiem czemu lekarze zaraz straszą (też byłam kiedyś u takiego). Mój lekarz teraz powiedział jak przyszłam do niego w 5tyg że testy ładne, beta rośnie, progesteron też ok więc mam się czuć ciazowo [emoji6] kazał przyjść za tydzień na USG ale ostrzegł że może być jeszcze za wcześnie żeby cokolwiek zibaczyc,na szczęście był maleńki pęcherzyk ale na serduszko też z dwa tyg czekałam i też mnie pocieszał ze nie ma co się załamywać bo jeszcze może się pokazać i faktycznie tak było [emoji6]