reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

reklama
To i ja proszę o dopisanie.

Sandra, 30 lat, śląskie
Udalo się w 4 cyklu.
Dzieci - córka (2 lata)
Termin - 23.07.

Mieszkanie pomalowane. Dzisiaj caly dzien sprzatam, przenosze rzeczy z miejsca na miejsce. Mycie okien to juz mnie dobilo. Za tydzien juz bym nie dala rady. Dobrze, ze mam to za soba. Musielismy sie pogodzic z mysla, ze musimy zostac w tym wynajmowanym mieszkaniu. Trudno...trzeba bylo je do jakiegos skromnego stanu doprowadzic. Poczekam, az przyjdzie lozeczko to poczuje sie moze lepiej jak będzie juz w pokoju.

Hej gratuluję zaciazonym [emoji6]
Malina cc nie jest takie straszne. Ja miałam oba porody i uważam, że nie było tak zle po cc. Oczywiście każda znosi inaczej ale tak samo jest z SN przecież [emoji846]

Serdecznie proszę [emoji846]

Beata, 24 lata, Śląskie
Udało się w 14 dniu cyklu [emoji7]
Dzieci - w drodze [emoji173]
Termin porodu - 20 listopad 2019 (z moich obliczeń taka data, okaże się dokładnie po wizycie u ginekologa)

Dziękuję [emoji8]
Skąd ze śląska jestes? :)

Serdecznie proszę [emoji846]

Beata, 24 lata, Śląskie
Udało się w 14 dniu cyklu [emoji7]
Dzieci - w drodze [emoji173]
Termin porodu - 20 listopad 2019 (z moich obliczeń taka data, okaże się dokładnie po wizycie u ginekologa)

Dziękuję [emoji8]
pozniej poprawimy jesli lekarz wyliczy Ci inna date porodu :)

Hej gratuluję zaciazonym [emoji6]
Malina cc nie jest takie straszne. Ja miałam oba porody i uważam, że nie było tak zle po cc. Oczywiście każda znosi inaczej ale tak samo jest z SN przecież [emoji846]
tylko SN juz znam a nie wiem co moze byc po takiej operacji. Wyboru nie mam co postanowią tak bedzie.. wszystko dla naszego dobra ale licze że uda się SN.

reklama
Do góry