reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

@Maliina - gratuluję zdrowego synka. Waga rzeczywiście bardzo imponująca. Może troszkę przystępuje na końcu i ułatwi mamie zadanie przy porodzie. Jak zdecydują o cesarce to też będzie dobrze. Ja się w poprzedniej ciąży bałam cc jak ognia i nie mogłam się pogodzić z decyzją lekarzy, a zniosłam ją bardzo dobrze i teraz powoli nastawiam się na kolejną.

U mnie w domu grypa żołądkowa. Męża męczy od wtorku. Mi się zaczęła wczoraj. Jeszcze córka się jakoś trzyma ale też pewnie niedługo. Jesteśmy uziemieni w domu.

Miłego dnia Wam życzę [emoji8]
Ja sie bardzo boje cc podobnie jak ty. Ale bedzie co ma byc. Grunt by bylo dobrze dla mnie i dla maluszka.

A dla was duzo sily i zdrowka!!

reklama
Witajcie kochane:)chciałabym do Was dołączyć [emoji173] Dziś czyli mój 26 dc dowiedziałam się z bety, że jestem na 100 procent w ciąży. Nie umiem ukryć swojej radości! 1,5 roku staran, w cyklu kiedy odpuściłam udało sie [emoji5] Moja beta z dzisiaj to 100,900 mlu/ml. Progesteron 13,920 ng/ml.

Witajcie kochane:)chciałabym do Was dołączyć [emoji173] Dziś czyli mój 26 dc dowiedziałam się z bety, że jestem na 100 procent w ciąży. Nie umiem ukryć swojej radości! 1,5 roku staran, w cyklu kiedy odpuściłam udało sie [emoji5] Moja beta z dzisiaj to 100,900 mlu/ml. Progesteron 13,920 ng/ml.
Witam Cie i tutaj. Na pierwszej str jest tabelka. Podaj czesciowo dane ktore juz znasz i cie dodam :)

Malinka poproszę też o wpis do tabelki [emoji6]

@Ann89
Ania,30lat,Śląskie
Udało się w 10 cyklu
Dzieci - syn (2013r)
Termin porodu - 8 wrzesień 2019

Serdecznie proszę [emoji846]

Beata, 24 lata, Śląskie
Udało się w 14 dniu cyklu [emoji7]
Dzieci - w drodze [emoji173]
Termin porodu - 20 listopad 2019 (z moich obliczeń taka data, okaże się dokładnie po wizycie u ginekologa)

Dziękuję [emoji8]

Witaj i gratuluje [emoji173]

Malinka poproszę też o wpis do tabelki [emoji6]

@Ann89
Ania,30lat,Śląskie
Udało się w 10 cyklu
Dzieci - syn (2013r)
Termin porodu - 8 wrzesień 2019
Serdecznie proszę [emoji846]

Beata, 24 lata, Śląskie
Udało się w 14 dniu cyklu [emoji7]
Dzieci - w drodze [emoji173]
Termin porodu - 20 listopad 2019 (z moich obliczeń taka data, okaże się dokładnie po wizycie u ginekologa)

Dziękuję [emoji8]
Widzę ze wiecej tu dziewczyn ze slaska [emoji14]

reklama
Do góry