reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

reklama
Dziewczyny ja już nie mam czasu żeby i do Was zagladac -.- postaram się pamiętać żeby wrzucić w piątek foto chyba że któraś z Was mnie wywola to na pewno wrzucę ;-)

No najgorsze to czekanie. Ja mam na 15 a i tak wejdę pewnie koło 16 albo później. Na połówkowe też chciałabym iść z mężem ale nie wiem czy będzie miał kto z córką zostać.
A dlaczego córki nie weźmiecie na połowkowe? Mój syn był i bardzo się cieszył. To usg jest przez powłoki brzuszne. Miał możliwość podejrzeć dzidziusia, sam rozpoznał brzuszek, główkę, ze dzidzius leży w brzuszku. I miał okazję usłyszeć, że będzie siostra tak mu się marzyło :)

Hahaha ja miałam pierwsze malutkie skurcze jak przygotowywali mnie do CC i byłam podłączona pod ktg to już się zwijalam z bólu, nie wyobrażam sobie tych prawdziwych porodowych [emoji23]
To że na ktg skurcze nie wychodziły nie znaczy że ich nie było. Na i przy Aleksie i Mai miałam straszne skurcze a mi ktg ich nie pokazuje. Dla mnie to ktg oprócz do mierzenia tętna dziecka to szajs. Lekarz przy Mai ręką skurcze czuł, a ktg nie

A co się stało że Fanka tak wcześnie urodziła??
Mam nadzieję że wszystko ok z dzieckiem. Ja oręż pewnien czas odciagalam mleczko dla wczesniaka z 25tc. I powiem Wam że teraz ten chłopczyk zdrowy. Nawet retimopatia się cofnela :)

Przy malowaniu ścian musze sie ewakuowac? Czy teraz sa jakies nietoksyczne, bo nie mam gdzie sie podziac. Mamy zamiar po jednym pokoju malowac, a ja bede siedziala w drugim. Jak myslicie ?

To że na ktg skurcze nie wychodziły nie znaczy że ich nie było. Na i przy Aleksie i Mai miałam straszne skurcze a mi ktg ich nie pokazuje. Dla mnie to ktg oprócz do mierzenia tętna dziecka to szajs. Lekarz przy Mai ręką skurcze czuł, a ktg nie
Może na tym na ktg było coś widać u mnie. Całą noc przed CC mnie męczyły skurcze ale tak co 30-45min, potem się wyciszyły i jak stawiłam się na cesarkę w szpitalu i podpieli mnie pod te ktg a obok na sali kobitka rodziła naturalnie to w moment też dostałam skurczy. Położna gdy zerknęła na kartkę to spytała się czy ja naprawdę pod nóż idę czy nie wolę naturalnie [emoji23] ale tak jak pisalam już wtedy się skręcałam na tym łóżku heh.
matko i córko za dwa tyg minie 6lat od tego momentu [emoji44][emoji13]

Liczba spokojnie dzisiejsze farby nie sa szkodliwe. pomalujcie.. przewietrz i bedie ok. ja teraz w marcu odmalowuje sciany w calym mieszkaniu takze. milo tak po 4 latach :p

kati nie pamietam co tam sie podzialo ale pamietam ze wskoczyla do nas opowiedziec ze oni sa juz po ze czuje sie dobrze i ze corcia zdrowa.

A co się stało że Fanka tak wcześnie urodziła??
Mam nadzieję że wszystko ok z dzieckiem. Ja oręż pewnien czas odciagalam mleczko dla wczesniaka z 25tc. I powiem Wam że teraz ten chłopczyk zdrowy. Nawet retimopatia się cofnela :)
Jej uwielbiam takie wiadomości [emoji7][emoji7][emoji7]

reklama
Przy malowaniu ścian musze sie ewakuowac? Czy teraz sa jakies nietoksyczne, bo nie mam gdzie sie podziac. Mamy zamiar po jednym pokoju malowac, a ja bede siedziala w drugim. Jak myslicie ?
Liczba szkodliwe nie są, ale przez jakiś czas jest taki zapach. My teraz malowaliśmy śnieżką latem pokój małego biznesu w wrześniu resztę mieszkania becekrsem i powiem ci że tą drugą farbę mniej czuć i dosyć szybko udało się wywietrzyć mieszkanie

Do góry